Masť Yam BK

Zaregistrujte sa a nechajte recenziu.
Trvá menej ako 1 minútu.

Masť na jeden kurz ma zachránila pred demodikózou. Začala pracovať doslova ihneď po aplikácii na kožu, silné svrbenie zmizlo na druhý deň, začervenanie a mierne opuchnutie ustúpili. Počas niekoľkých týždňov sa hojné akné v oblasti nasolabiálneho záhybu a brady takmer úplne zmizlo. V rovnakej dobe má masť antimikrobiálny, antiparazitický a protizápalový účinok. Škrabanie po 2 mesiacoch nevykazovalo žiadne subkutánne kliešte.
Pred použitím musí byť výrobok dôkladne premiešaný, počas skladovania sú zložky rozvrstvené. Vôňa masti je absolútne nemožná a doba skladovania je len pár týždňov, v procese liečby musíte neustále kúpiť nový. Keďže Yam ide dobre s inými špecializovanými výrobkami, súčasne som použil krém proti nežiaducemu pigmentácii.

Keď som bol diagnostikovaný s Demodexom, začal som dlhú liečbu. Šiel som k mnohým dermatológom, ale ich liečba nepriniesla dobré výsledky.
Masť YAM BK sa rozhodla používať samostatne bez menovania a súhlasu lekára.
Masť je určená na liečbu zvierat, najmä ošípaných. Predávame to na veterinárnych klinikách.
Masť sa dodáva v bežných plastových nádobách s objemom 20, 50,100 g a dokonca aj 1 kg. Vzal som najmenšiu sumu.
20 g mastí mi stačilo niekoľko mesiacov. Vďaka svojej hustote sa spotrebuje veľmi ekonomicky.
Po prvýkrát som použil bodový nástroj, ktorý sa pozrel na reakciu mojej kože. Keď bola presvedčená, že mravu bežne užívam, začal som na celej tvári nanášať hrubú vrstvu výrobku a chodiť s takouto maskou asi 2 hodiny. Vydržať čas masky je dosť ťažké, pretože kvôli hustote pokožky pod ňou nedýcha.
Maska pôsobila na tvár takmer každý deň. Počas mesiaca aplikácie bol účinok minimálny, ale počet vyrážok klesol. Intenzita pálenia a svrbenia kože, ktoré vyvoláva podkožný roztoč, sa znížila.
Úplne sa pokožka mohla vyčistiť až po 2,5 mesiacoch. Samozrejme, stav pokožky nie je dokonalý, ale je oveľa lepší.
Spočiatku bola koža úplne červená, zapálená a svrbiaca. Kto sa stretol s Demodexom vie, o čo ide. Teraz príležitostne vyrážajú jednotlivé vyrážky.

Masť Yam BK pre silného ducha. Zachovanie jeho vône nie je tak jednoduché, je dokonca horšie ako síra masť. Ak je zápach a skutočnosť, že masť je určená pre zvieratá, nie je trápne, potom je šanca vyliečiť akné rýchlo a bez problémov. Vyliečil som. Mal som vážny prípad, veľa akné, vredy a subkutánne, veľké, bolestivé, hnedé farby. Väčšinou existovali jazvy a post-akné zo starého akné, bola jedna cystická. Všetko je zlé. Začal som liečiť masťou Yam, kúpil ju v veterinári. Snažil som sa s ňou čo najmenšie kontaktovať a dať svojmu akné špáradlo. Takmer nespáli, ale vôňa klesne. Pôsobí príliš ohromujúco. Po prvýkrát došlo k takým zmenám, ktoré som nemohol dosiahnuť pred niekoľkými týždňami. Smrtené akné, šiel do postele, vstala ráno a zalapala: akné sa zmenšilo, bolesť zmizla, farba sa tiež zmenila k lepšiemu. Po prvom úspechu si každý večer rozmazal svoju tvár s masťou Yam. Ráno nehrozilo kvôli vôni. Všetko moje problémové akné zmizlo za jeden týždeň a po jednom mesiaci neustáleho používania sa tiež prestali objavovať nové. Existujú len jazvy, ktoré nie je možné odstrániť ničím, ale kozmetika ich maskuje dobre. Masť pre ošípané a funguje lepšie ako veľa masti pre ľudí.

NM masť je znázornená v boji proti podkožným roztočom, ktoré sa v dôsledku zníženia imunity začnú aktívne množiť a spôsobiť bolestivú demodikózu.
Postupy ošetrenia s masťou NM sa musia vykonávať v súlade s určitými pravidlami. Pred každou aplikáciou je potrebné dôkladne premiešať masť, pretože nástroj sa rýchlo rozpadne a užitočné zložky sa usadia. Na rozdiel od pokynov, prvýkrát je masť lepšie aplikovať tenkú vrstvu na miesta postihnuté akné, len na 5 minút, a nie 15, ako je uvedené. Potom sa masť odstráni tampónom navlhčeným v ľubovoľnom rastlinnom oleji a až potom sa liek umyje vodou, výhodne s použitím močového dechtu. Druhý deň sa čas aplikácie zvýši o ďalších 5 minút až na maximálne 15 minút. Nadmerná masť na tvári príliš dlho môže spôsobiť popáleninu! Kurz liečby je približne 1-2 mesiace. Treba však pamätať na to, že trvanlivosť masti je len 2 týždne, preto je potrebné zakúpiť nové fľaše včas.
Hlavnou nevýhodou mastí bola pre mňa neznesiteľná vôňa. Spolu s použitím NM som urobil čistenie tváre u kozmetičky a použil som prostriedky na liečenie akné jaziev, podarilo sa mi vyhrať demodekózu.

Nikto ešte nepodal otázky. Vaša otázka bude prvá!

Masť YAM BK. Môže sa s ním liečiť akné?

Masť YAM BK - liek, ktorý je predpísaný pre rôzne kožné ochorenia u zvierat. Bohužiaľ, mnohí si nečítajú pokyny a používajú tento liek ako liek na liečbu akné u ľudí.

Skúsme zistiť, či je možné použiť masť YM BC na akné a čo sa stane, ak sa tento liek používa na iné účely.

štruktúra

Pokyny obsahujú informácie o úplnom zložení tejto masti. Účinnými zložkami sú síra a oxid zinočnatý. Ďalšie komponenty sú:

  • Vazelína.
  • Kyselina salicylová.
  • Uhlík bifenol kreolín alebo lyzol.
  • Tar.
  • Terpentín.
  • Lanolín.
  • Destilovaná voda.

Takáto kompozícia nie je nielen užitočná, ale aj nebezpečná pre ľudskú pokožku. Preto nie je dovolené používať masť BM NM na liečbu ľudí.

Vydané lieky vo forme masti. Kapacita môže byť veľmi odlišná - od 20 gramov do 1 kilogramu.

Základné akcie

Akcia v mnohých mastiach. Pomáha zabíjať baktérie a baktérie, ktoré spôsobujú kožné ochorenia. Pomáha uschnúť pokožku, ak je to potrebné. Má protizápalový a antiseptický účinok.

Podľa výrobcu má liečivo tiež fungicídne, akaricídne a keratolytické vlastnosti.

Ako to funguje. zver

Masť jadrových materiálov je kombinovaným a vysoko účinným činidlom používaným na topické podávanie. Tento liek sa používa na liečbu rôznych kožných ochorení, ktoré sa môžu vyskytnúť u domácich zvierat alebo zvierat v poľnohospodárstve.

Jedná sa o jeden z najefektívnejších prostriedkov pri liečbe svrabu alebo trichofytia. Pomáha pri dermatitíde, ekzémoch a iných kožných ochoreniach.

Zložky sa vyberajú tak, aby všetky pôsobili súčasne a dokonca zlepšili vzájomné pôsobenie. To vysvetľuje výrazný fungicídny a akaricídny účinok. Všetky tieto akcie spolu s pravidelným užívaním drogy pomáhajú rýchlo zbaviť sa choroby a úplne sa zotaviť.

Použitie mastí NM BC na zvieratách nevedie k akumulácii jeho škodlivých zložiek. Masť tiež nemá toxický účinok a počas liečby nedráždi pokožku.

Pre človeka

Masť jadrových materiálov sa môže použiť pre ľudí len v jednom prípade - ak je dokázaná prítomnosť demodikózy na koži, ktorá začína činnosťou klíšťat rodu Demodex. To môže určiť len lekár, pretože demodikóza má veľmi bežné a časté príznaky - silné akné vyrážky.

Neodporúča sa používať tento liek na akné, ktoré sa objavilo z iných dôvodov, komedóny, akné, papuly alebo pľuzgiere, ako aj iné ochorenia kože.

To je spôsobené tým, že také účinné zložky ako síra, decht a terpentín majú silný dráždivý účinok a osoba s nekontrolovanou a častou aplikáciou tejto masti na pokožku môže mať silné podráždenie a dokonca aj popáleniny.

svedectvo

V návode na použitie masti YM BK sú informácie, ktoré by sa nemali používať pre osoby. Avšak niekedy dermatológovia stále predpisujú túto drogu, ale iba vtedy, ak existuje potvrdená diagnóza demodikózy.

Ukazuje sa, že neexistujú žiadne indikácie na liečbu akné u ľudí pre masť NM BC.

Indikácie pre zvieratá

  • Psoroptoidní roztoče.
  • Sarkoptoid roztoče.
  • Dermatitídu.
  • Ekzém.
  • Microsporia.
  • Svrab.
  • Trihofitia.

Súčasne nie je možné liečiť liek mačkami. Tento zákaz sa nevzťahuje na psov.

kontraindikácie

Masť jadrových materiálov pri použití u ľudí má určité kontraindikácie. Po prvé, liek je úplne kontraindikovaný počas tehotenstva, rovnako ako pri kŕmení dieťaťa materským mliekom.

Nemôžete používať masť za prítomnosti precitlivenosti na jednu alebo niekoľko zložiek, ako aj v prípade, že na mieste aplikácie dochádza k poškodeniu kože - rany, odreniny, rezy, trhliny, hematómy.

Ďalšou kontraindikáciou je hypertrichóza.

Vedľajšie účinky

Najčastejšie je masť dobre znášaná. Ale v niektorých prípadoch sa môže vyskytnúť alergická reakcia, ktorá je výsledkom precitlivenosti.

Ak sa masť používa často a nekontrolovateľne, môže dôjsť k podráždeniu pokožky av závažných prípadoch aj popáleniu. Z tohto dôvodu je liek kontraindikovaný na použitie u ľudí.

Masť YAM BK. Pokyny pre človeka

Masť možno aplikovať iba zvonku, to znamená na pokožku. Pred použitím sa odporúča umývať dechtovým mydlom. Pri jeho používaní sa účinnosť liečby niekoľkokrát zvyšuje.

Potom musíte masť dobre premiešať v pohári. Potom môžete začať aplikovať na kožu. Najlepšie je urobiť tento bod, to znamená len na mieste zápalového procesu. Pri aplikácii na celú plochu lézie musí byť masť jemne namočená do kože.

Udržiavanie masti na pokožke dlhšie ako 15 minút sa neodporúča. To môže spôsobiť silné podráždenie a dokonca aj popáleniny na pokožke. Po uplynutí času aplikácie treba masť opatrne odstrániť z pokožky. Môže sa to dosiahnuť bavlnenou podložkou, ktorá musí byť najprv navlhčená v rastlinnom oleji. Potom je potrebné umývať teplou vodou.

Celý kurz je od 1 do 2 mesiacov. Zlepšenia však môžu začať do týždňa od začiatku používania.

Po 14 dňoch od začiatku liečby by ste mali navštíviť lekára, aby ste prešli mikroskopickou analýzou - škrabanie z kože. To pomôže pochopiť, či droga pôsobí na pôvodcu ochorenia - Demodex kliešť.

Na otázku, ako používať masť YAM BK pre ľudí, sme odpovedali.

predávkovať

Masť YAM BK pre ľudí z akné, ak sa stále rozhodnete ich použiť, môže spôsobiť silné podráždenie a dokonca aj popáleniny na koži. Podráždenie pokožky nastáva aj vtedy, ak masť zostane na koži dlhšie ako 15 minút.

interakcie

Nemôže sa používať s inými liekmi, ktoré by podľa návodu mali byť aplikované aj na pokožku.

Špeciálne pokyny

Predtým ako začnete používať masť YM BK, treba mať na pamäti, že má veľmi ostré a skôr nepríjemné vône. A ostáva na koži dlhú dobu, dokonca aj po umytí drogy.

Masť vďaka svojej olejovej konzistencii je na pokožke nedostatočne absorbovaná, ale veľmi dobre a rýchlo utrie bielizeň a oblečenie. A premýva neuveriteľne ťažké.

Po aplikácii lieku musíte niekoľkokrát umyť mydlom a vodou. Ak zistíte najmenšiu alergickú reakciu, okamžite sa poraďte s lekárom.

Nemôžete používať kontajnery z masti potom, čo skončí, pre akýkoľvek účel.

Masť YAM BK pre ľudí. recenzia

Marina: "Už niekoľko rokov trpím demodikózou. Namiesto toho sme nemazali - nič neumožňuje! A len rada dermatológa, aby použila masť YAM BK ma zachránila. Všetky príznaky choroby zmizli doslova za jeden mesiac pravidelnej aplikácie na kožu. "

Andrei: "Ja som hľadal YAM BK masť v bežných lekárňach, ale nikde to nebolo. Ukázal lekársky predpis svojmu priateľovi - veterinárovi. Ukázalo sa, že liek je možné zakúpiť v takmer každej veterinárnej lekárni. A cena je celkom prijateľná. Kúpil, škvrna. Neviem, či to pomôže. "

Vasily: "Vonia, samozrejme, nechutné, ale výsledok je úžasný! Masť YAM BK mi pomohla zbaviť sa demodikózy. Pravda sa musí liečiť niekoľko mesiacov. "

Aknelotsin - nový účinný prostriedok proti akné na tvári

V poslednej dobe bol výborný liek na akné na tvári - Aknelotsin. Je úplne neškodný a má úplne prirodzenú kompozíciu. Má len jednu kontraindikáciu - alergiu na jednu zložku, ktorá sa veľmi zriedka vyskytuje. Súčasne je Aknelotsin veľmi efektívna a už dostala veľa pozitívnej spätnej väzby. Nebude to však možné kúpiť v žiadnej lekárni, táto droga sa predáva na obmedzený čas a teraz máte možnosť ju kúpiť za veľmi lacnú cenu.

Ako efektívne aplikovať masť Yam akné


Akné - ochorenie, ktoré je, žiaľ, veľmi ťažké liečiť - relapsy a nepríjemné komplikácie sú veľmi časté. Jednou z týchto komplikácií je akné spolu so zavedením roztočov Demodex - alebo, inými slovami, demodikózy, masť Yam pomáha s takýmto akné. Toto kliešť prežíva pod kožou a vo vlasových folikuloch, kŕmi mazovými sekrétmi, ktoré vylučujú žľazy, a možno aj každý.

Ak je však hygiena neuspokojivá, existujú predisponujúce faktory (napríklad prudký pokles imunity), kliešť sa môže stať aktívnejším a rýchlo sa rozmnožovať. To vedie k demodikóze.

Známky Demodexovej lezie

  1. Akné v nasolabiálnej oblasti a na brade;
  2. Šedá pleť, početné malé zápaly;
  3. Výskyt tuberosity kože;
  4. Svrbenie a niekedy opuchy;
  5. Sčervenanie okrajov očných viečok;
  6. Vzhľad malých šupín v koreňoch rias;
  7. Pocit "piesku" v očiach;
  8. Svrbenie uší, pocit lezie;
  9. Obtiažnosť napodobňovania pohybov.

Účinky masti

  1. antimikrobiálne;
  2. proti parazitom;
  3. insekticídne;
  4. protizápalové;
  5. Zmäkčovadlo.

Ako správne a efektívne použiť Yam

  1. Je potrebné dôkladne premiešať masť (pretože pri dlhšom skladovaní sú zložky rozvrstvené).
  2. Masť sa aplikuje tenkou vrstvou na plochy pokožky postihnutých akné (po prvýkrát 5 minút) a potom sa vyčistí tampónom namočeným v bežnom oleji. Potom - voda. Nasledujúci deň sa čas strávený na tvári zvýši o 5 minút. Maximálna doba, ktorú môžete uchovať, je 15 minút. Kurz je mesiac alebo dva.
  3. Zároveň sa odporúča umývať dechtovým mydlom.

Nedostatok masti je, že má nepríjemný zápach, ale efekt stojí za to. Čas použiteľnosti "Yam" - 2 týždne, takže nezabudnite aktualizovať nástroj. Masť nepomôže pri pigmentácii na tvári, takže si môžete vybrať nápravu pre škvrny na tvári a použiť ich spolu. Po mesiaci je žiaduce vykonať škrabanie na prítomnosť subkutánnych roztočov. Kozmetička vám odporučí očistenie, čo sa dá urobiť počas liečby masťou Yam.

kontraindikácie

  1. Hypertrichóza (zvýšený rast vlasov);
  2. Precitlivenosť na niektorú zo zložiek.

Vedľajšie účinky

  1. Vyhorenie kože (v prípade príliš dlhej tváre, dávajte pozor!);
  2. Podráždenie pokožky;
  3. Alergické reakcie.

Pri týchto príznakoch sa má liečba masťou "Yam" zrušiť.

Súvisiace príspevky:

Viem, že priateľ mal Demodex a on bol vyliečený pomocou masti Yam. Chválil túto masť a povedal, že to bolo veľmi účinné.

a po tom, ako je výsledok viditeľný?

Priateľom vôbec bol strážnik... bežal k hrôze. Už po prvej aplikácii vo večerných hodinách ráno sa výsledok potřísnil: začervenanie zmizlo, ako zostali modriny.

Teraz ju používam 4 dni, všetci hovoria, že výsledok je super, pýtajú sa, čo používam
Sčervenanie zmizlo a tvár nadobudla monofónnejší vzhľad a obrovský podkožný centimetr pupienka, ktorý bolí a vykĺzol von, bol som ako jednorožca, vyriešil som sa sám. Ugh, ugh, nenechaj si to. Je však príliš skoro na to, aby sme mohli vyvodiť závery. Pozrime sa, čo sa stane za 2 týždne.
Ale stojí za to vyskúšať! Ak vezmeme do úvahy, že existujú stovky pozitívnych recenzií a masť stojí 50 rubľov.
Hlavná vec je robiť masky každý deň a každý deň na zmenu uterákov a obliečok na vankúše.

A kde ste si kúpili túto masť?

Decht pomáha pustulám na tvári a demodikóze. Trpím z pupienkov a pustúl vo veku 17 rokov, teraz mám 37 rokov. Problém bol v tom, že som nemohol pomôcť, ale vytlačiť a odhaliť škaredú vec, ktorá sa objavila, tým viac sa tento problém ešte zhoršil. A ja mám atopickú dermatitídu - používam hormonálne masti vo všeobecnosti: "Mal som šťastie." Stalo sa to, že počas týždňov sa nemohla objaviť na ulici bez vrstvy omietky. A viac ako 20 rokov, s ktorými som sa nezaobchádzal, všetok odpad. A nakoniec, moja tvár je čistá, nepoužívam žiadne omietky, no, s výnimkou toho, že je mierne prášková, aby ju vyrovnala. Dievčatá, chlapci, ktorí majú tento problém, skúste:

1) My sa umyjeme dechtovým mydlom.

A tieto postupy by sa mali robiť 3 dni za sebou. Ak niekto potrebuje viac, urobte to. Už prvýkrát bude výsledok viditeľný. Teraz som mučila len dechtovým mydlom a zotrela som obličky s chlórhexidínom a olejom (ale už dávam 2 kvapky) a rozmazávam si tvár so smotanou, veľmi zvlhčuje.

Na profylaxiu sa raz týždenne stále rozmazávam decht po dobu 5 minút. Oblička je pravdivá bez pupienkov a pustúl, koža sa obnovuje. Skúste, kto má takýto problém. Bol by som rád, keby to pomohlo.

Ceny menovité: Soap dechtové 15-20 rubľov, 15 rubľov Chlórhexidín, breza decht 100 rubľov, 100 rubľov silice, izotreksin od 350 do 650 rubľov (v závislosti na tom, lekárne), Bepanten smotanou 200 rubľov (môže byť aj iný krém, ktorý vám vyhovuje ).

Ďakujem veľmi pekne! Budeme sa snažiť)))

Ďakujem vám za recept. Buďte zdraví.

V ŽIADNOM PRÍPADE NEPOUŽÍVAJTE OLEJ "YAM" NA LIEČENIE SCHESOTKY A OSTATNÝCH OCHORENÍ LIEKOV V MALÝCH KITTENS (2-5) MESIACOV! OŠÍPANIE JE VEĽMI TOXICKÉ! Veľké riziko zabíjania nie je len hračka, ale aj najviac kuchyne! A čo je zaujímavé: podľa pokynov na tejto stránke môže byť dokonca aplikované na osobu na päť minút... Čo môžeme povedať o malých zvieratách? Je to odporné, že pokyny k tejto masti nehovoria, že po piatich minútach by mala byť odstránená, a že olej sa používa na to! Ak sa výrobcovia potýkajú s mojím komentárom, vyzývam vás, aby ste podnikli kroky! V príručke sa uvádza, že nie sú žiadne vedľajšie účinky a že môžete neustále rozmazávať zvieratá s touto masťou, absolútne nič nie je povedané o tom, ako ich správne odstrániť atď. ZLYHANIE! KDE JE VAŠA ZODPOVEDNOSŤ?

Mokré utierky a potom umyte dechtovým mydlom.

Veľmi dobrá masť. Mala som na tvári dermatitídu. Myslel som, že Demodex, ale analýza ukázala negatívny výsledok. Trpel som 10 rokov. Nič nepomohlo. Čítal som o masti a rozhodol som sa to skúsiť. Obliekala som tvár 1 hodinu večer a potom 1 hodinu ráno. Vypláchnuť teplou vodou a mydlom. Potom rozmazané s detským krémom. Teraz sa radšej pozeraj na seba. Všetko sa odlupovalo a koža sa čistá.

V prvých dňoch aplikácie bol vylúčený. Som sa zoznámila s mäsom. A teraz, po šiestich-dňom silné zlepšenie. NEHNUTEĽNE EFEKTÍVNY OLEJ. VEDOMOST, KEĎ BY BYL BEZPEČNÝ PROBLÉMY!

Táto masť sa veľmi ľahko odstráni olejom. Dajte olej na fleece (slnečnica, oliva, jojoba atď.), Utrite si tvár a voila!

V žiadnom prípade nevypláchnite jamy s olejom Demodex. roztoč miluje olej. dechtové mydlo! inak, prečo to všetko bolo.

Silné začervenanie a pocit, že koža horí, ak by to tak bolo?

Oblička je červená a pálila, ak by to bolo tak?

Áno, mal som to isté, v týždni, kedy si moje koža zvykne, začne sčervenanie

Píšu, že obdobie je dva týždne.. Používal som rovnakú trubicu na mesiac.. a to mi pomohlo, stále ju používam.. na profylaxiu.Píš, že to nepomôže s vekom spoty, ale v mojom prípade, opäť -ostatné pomáha)) bol ošetrený mesiac (trúbka sa nemení), prvé dva týždne sa zhoršuje, tj vyrážka sa stala oveľa viac, ale ja rozmazaný ďalej, sa ukázalo, že masť kreslí, čo sa skrýva pod kozhey..i žiadne ďalšie dodatočné prostriedky I nepoužívaný, odstránená masť a roztoč, akné a čierne škvrny a jazvy.. skrátka som potešený! Ying moment.. je to písanie, ktoré nemôžete dlho trvať na tvári, šiel som s ním celý deň, som si zvykol na vôňu, dokonca som sa jej páčil), takže je všetko v poriadku!

trpel desať rokov demodikózou. to je hrozné. vyskytli sa veľmi často exacerbácie a ihneď sa podával doxycyklín. strieľal trochu a potom znova. ale toľko a / b pol roka došlo k miernemu začervenaniu, ale na prášok a všetko je v poriadku. Prajem Vám veľa šťastia.

Mite Demodex môže byť zabitý, ak sa rozmazal na noc v Yame pol roka. Týždeň nezabije parazita!

Používam túto masť 3 dni. Neexistuje žiadny výsledok. Na tvári začervenanie a akoby horieť. Čo robiť Pomôže vám? Možno neaplikujem správne. Boh pomôž! Porozprávajte niečomu.

Lola, nakoniec masť pomohla? Aj dnes chcem začať používať..

Masť YAM BC Bol mi odporučený môj kolega. a tak... 4 dni jej ster, držať po dobu jednej hodiny pred spaním a potom utrite uteráky a umyť tvár v rannej dechtového mydla, na treťom lenivosti po použití masky tvár začala odlupovať, ako po dobrom Pilenga (mŕtve bunky olúpať).Ale Myslím, že týždeň môže trpieť za dobrý výsledok. )))

Takže jeho maximum je udržiavané na min 15, môžete len spáliť

Dnes som začal rozmazávať túto masť. Ešte výsledok. Ale dúfam, že budem mať dobrý výsledok.

a dúfam, že budem mať buď dermatitídu, alebo alergie, alebo niečo iné

I škvrna otvor 3 týždne, to sa stalo trochu lepšie, ale teraz hlboké vriace sú lezenie. čo mi poviete, môžete pripojiť antibiotikum?

Život bez make-upu. Chcem sa podeliť o môj príbeh. Približne 2,5 roka trpí vyrážkami, začervenaním. To jednoducho neurobilo, toľko lekárov prešlo a strávilo toľko peňazí. Leela slzy, pozerá sa na seba v zrkadle. Lekári nedokázali diagnostikovať! Akné vyrážky, atopická dermatitída, alergia alebo pečeň, žalúdok a nervy Súhlasím, ale som zvyknutý byť krásny, hlavne nie som ženatý) Zmenil som tri mestá a myslel som si, že klima nie je vhodná... Mám 27 rokov, vždy som mal problémy so žalúdkom a prehltli pilulky. Nikto mi nedal škrabanie a potom som to našiel! Som na internete a tu som! Používam ho už 16 dní a okrem toho mám transfúzie, obmedzujem sa na jedlo, pretože sa obávam o neustálu ťažkosť a nadúvanie, plus som alergický, skrátka som zhromaždil všetky choroby. Výsledok je úžasný, pozerám sa do zrkadla a usmieva sa. Modlím sa, aby sa tento účinok zachoval. Odporúčam masť, ale musíte urobiť tvár veľmi upchatý a vždy používam krém spf30, 15 ako slnko vyvoláva. Gél sa umyje čistou čiarou alebo s mydlom Amway a utrite chlórhydroxidínom. Mimochodom, v mojej demodekóze som vyprovokoval solárium. Môžu to ovplyvniť aj nervy alebo znížená imunita. Netierajte si uterák a každý deň sa uschovajte na čistom napenení. Chcem robiť viac monitorovania čistenia čriev, aby som sa zbavil toxínov, ktoré lekár odporučil. photo Neviem, ako nahrať

Irina, a nevšimla si závislosť na masti Yam, nejako mi prestala pomáhať, myslím, že kliešť sa prispôsobil.

Prečítal som si pripomienky a nerozumiem, či je vhodné použiť tento krém? Pomôže vám to, keď píšete v krátkom čase. A druhá otázka, vôňa trvá dlho, alebo je to pár hodín?

nebude to ešte horšie) Používal som to ráno a večer, aby som umyl mydlom z močoviny, rozmazal rozprávanie a masť na noc, ako moja tvár bola vyčistená... Už je o 3 roky neskôr a znovu sa objaví kliešť Je čas začať liečbu znova Akné prejde, budem aj naďalej znečisťovať príležitostne, na prevenciu... Veľa šťastia!

Ak demodex, skúste Yam. Pomohlo mi to. Vypral som ho dechtovým mydlom, každý deň som ho držal jednu hodinu... tento týždeň je všetko čisté! Tvár už je iskry! ))

Ahoj všetci! Používam ho už tri týždne, zdá sa, že je výsledok, ale stále sú malé pupienky, je to, ako by to malo byť, alebo masť už nefunguje? povedz mi (((

Mlieko nepropláčajte olejom! Nebude to žiadny účinok! Len tinktúry na alkoholu: nechtíka, propolis, gáfor, ktorý má príliš jemnú pokožku, riedený vodou.

dnes je prvý deň
Čakanie na výsledok

YAM masť pomáha! Poviem vám stručne, že som nešiel k lekárom, neviem diagnózu, robím samoliečbu. Buď dermatitída, alebo kliešť, alebo možno obe, ale nie je žiadne svrbenie a nie. Čítanie na internete skúsenosti s liečbou akné ostatnými, začínajú platiť na tvári TSINDOL keď masť NM príliš, bol zakúpený, ale akonáhle rozmazaný, cítil pálenie a závažné sčervenanie a odložil ju na stranu, TSINDOLOM dobre suchšie všetky pupienky a začervenanie, ale bol tam jeden chyba PDSOLNECHNYM OIL Nesplachujte! čítal na internete, že tento "sviatok" pre kliešť, a v skutočnosti, po utretí olej na tvári nezlepšila, a všetky krasnelo.smyvat začiatku propolisu z alkoholu, to stalo sa lepšie, ale nemusíte zapojiť, suchú pokožku vo svojej čistej forme, Týždeň používajúcu masť YAM paralelne s CINDOLOM, stalo sa to oveľa lepšie. Nebojte sa horieť, bude to prejsť. Spočiatku všetko bude vyblednúť, nepríjemné pocity na tvári, ale trpí tvárou sa zvykne a potom s dlhou expozíciou na tvári masť NM, všetky vredy a akné vychádzajú z pod kožu, je to MIRACLE OINTMENT!

Dobrý deň, rád by som vedel, kúpil som masť, dnes je prvý deň, po rozmazaní žiadny pocit pálenia, držal na 15 minút. Takže by to malo byť? Ďakujeme vopred)

Ak vaša pokožka nie je citlivá, potom sa nemusí objaviť pocit pálenia.

Odolávam NM masť na tvári jednu hodinu alebo viac. Už nemám pocit pálenia a vo všeobecnosti sa vyskytuje pocit pálenia v dôsledku prítomnosti dechtu v masti.
Robím to teraz, ponorím vatový tampón do brezového dechtu a pomocou tejto tyčinky rozmiešam masť NM a aplikuje to na moju tvár, čím sa zvýši účinok dechtu. Bude to pocit pálenia, ale nebudú nič strašné spáliť.

Dobrý deň, chcel som sa opýtať každé 2 týždne masť by mala byť aplikovaná? Použil som ho už mesiac. Spočiatku masť fungovala dobre, ale moje akné sa znova objavilo.

Používam NM každý deň, ale niekedy nemám čas, to znamená, že chýba niekoľko dní, bojujem s akné dlhšie ako mesiac, je výsledok, ale to by úplne zmizlo, zatiaľ neexistuje taká vec, čakám!

Ahoj všetci Dnes budem prvý deň škvrna. pre istú pomoc prosím povedzte Yamovi. ak to naopak nepomôže.

Horšie to nebude horšie! Všetko je individuálne.

Môj priateľ, pomalý lekár, povedal, že to urobí - na 100 gramov vriacej vody - 1 hodinu lyžice sódy, ako trochu vychladnúť, použite hubu na vyhladenie lézií (otvára sa póry), potom NM mastí po celú noc a o 1,5 cm viac ako oblasť erupcie. Rozmazávať toľko dní, kým neprejde. Roztoč môže vlastne vytvárať protilátky proti masti, ale je to pravdepodobnejšie, ak ste sa hojiť hneď. Moja dcéra ani nespálila masť. A okamžite sa pozrite na hlavu a telo.

Pár dní prechádza... to nie sú žiadne slová, prosím začiarknite ďalej, ale vážne - hľadať ďalší nástroj, už to nefunguje!

Vitajte! Trpím Rosaceou niekoľko rokov (ružovka), myslím, že by som mal začať tento masť, lebo som bol liecený jeden rok a vyliečil som len svrbenie (všetko je dostupné, veľa malých pustúl, neustále červená tvár (Veľmi citlivá pleť

Prosím pomôžte tomuto démonovi mačkali.

Dobrý deň, som s Yamom rozmazaný takmer mesiac. Moje akné nezmizne a nie je spálené
naopak je viac z nich
Možno mi to nepomôže? ?? Odpovedz mi prosím, kto vie

Celá nádoba mastí sa rozmazala, stala sa lepšou, ale vôbec nie. Dokonca aj na internete pomáha streptotsid. Ak chcete parnú tvár a aplikovať prášok na vlhkú pokožku, mierne trenie. Keď je všetko suché, odstráňte extra prášok, aby ste nepriťahovali pozornosť ostatných, a tak prejdite až do ďalšieho prania. Teraz čakám na výsledok! Veľa šťastia pre všetkých!

Ako používate? najprv si umyte tvár a potom o pár minút neskôr. držané podľa schémy 10, 20, 30, 40 minút a 1 hodiny. umyte ho olejom

Obliekala som si tvár z akné ráno, šla som hodinu, teraz mi hlava divne bolesť druhý deň... Myslím, že masť je veľmi jedovatá... piť enterosgel...

Rozhodol som sa kúpiť tento masť, nevedel som, šiel som asi 3 hodiny s bláznom (((povedzte mi, prvýkrát a tak dlho, nebojte sa.

Lepšie je začať od 15 minút a každý deň sa zvyšuje o 5 minút a dosiahne sa 2 hodiny... toto je odporúčanie lekára. Vo všeobecnosti chcem povedať každému, kto je tu samoliečiteľný, ste hlúpi! Je naozaj ťažké ísť k dermatológovi a zložiť potrebné testy, aby všetko náležite vyliečilo? takže sa ho chcete zbaviť. Každý má tento roztoč a organizmus je iný a musí sa s ním zaobchádzať nielen z vonkajšej strany, ale aj zvnútra, takže to má vplyv.

Aplikujem YAM BK masť na 5 dní spolu s Trihopolom, okamžite som videl výsledok. Tiež sa objavila suchá tvár. Videl som odporúčanie na internete - pri používaní masti nepoužívajte žiaden krém, pretože krém znovu oživí kliešť. V mojom kurze musíte použiť masť na 10 dní, potom prestávku 30 dní a potom znovu 10 dní. V noci sa masť nevymyje, tvár horí. Teraz nerozumiem tomu vypáleniu alebo páleniu? Po aplikácii masti sa necítim dobre a strieborný krúžok je čierny.

Masť Yam pomáha veľmi dobre, ak sa na prístroji stále robí akné Elos, je to veľmi dobré a efekt je rýchlejší, nie je možné rozmaznať krémy na báze oleja, vrátane krému s práškom, pretože to je to, čo krmiva klíma. letné zhoršenie kvôli horúčave, neopaľujte a stále odporúčame hádzať perie a dole vankúše, pretože je to ohnisko

Miracle masť! Čoskoro som mala svadbu, išla som kosmetike, a tak som si zobral celú tvár, včera som sa pozrel na slzy a dnes všetko odišlo! Ak dostanem fotografiu, nemôžem zistiť, či ju môžem nahrať na túto stránku.

Dobrý deň, mohol by si mi poradiť, používam jamku na týždeň, urobil som čistenie dnes, moja tvár je poškodená. Neviem čo mám robiť alebo nie, obávam sa, že to nebude horšie, tvár je tak poškodená a póry sú čisté, prosím, povedz mi, čo mám robiť, alebo čakať, kým sa všetko uzdraví. O tom pochybujem, pretože sa od začiatku používania objavili malé vyrážky, teraz všetko začalo ustupovať, ak sa tvár nezhorší znova, ak nepoužívam masť niekoľko dní. Ďakujeme vopred

Dostal som demodekoz, rovnako ako všetko bolo preč... 2-3 mesiace a znova bolo všetko nové. Používam masť Ya.S., užívam antimikrobiálne antibiotikum, zdá sa, že ustúpi, ale dlho, v máji absolvovala kurz cryomasuzh.pila Jas (hormóny), to je všetko. Koľko už viete? Zdieľajte svoje metódy liečby, súhlasím s tým, že urobím čokoľvek, aby som sa vytratil z tejto nepríjemnosti.

Nie je potrebné, aby sa Jess zhoršila iba z akejkoľvek antikoncepcie.

Urobil som kryoterapiu, prešiel dusík -210 stupňov, ale po 8 rokoch opäť

Dobrý deň, mohli by ste povedať, či je možné používať tónový nástroj pri používaní masti NM?

Samozrejme budú hovoriť, že je to nemožné... ale ak nie je iná voľba... Teraz to skúsim ja sama, ale ja neodmietnem tonály...

Ak máte demodex, je zbytočné rozmazávať jamky a toner) klíšťadlo sa kŕmi tonerom - ako to nechápete? Buďte trpezliví

Dobrý deň, chcela som sa spýtať. Mám aj demodekóznu chorobu. ale keď som naposledy odovzdal demodex, škrabanie sa nenašlo. Ale akné sa stále objavuje. Potom môžem použiť masť?

Masťová priadza je pre zvieratá rovnaká. Je potrebné rozmaznať alebo jesť aj pre ľudí?

Je vhodný aj pre ľudí)

Ahoj všetci
Chcem povedať môj príbeh))))) Pred 3 rokmi začalo toto ochorenie (((((priatelia povedali, že by sme mali ísť do mora a všetko bude prechádzať, šli sme do Alanyy 2 týždne, vrátil som sa tam takmer s 1 stupňom, podnebie a slnko zhoršilo Trénoval som tri roky z toho kecy, každý z nich uvádza UGRI potom PINK UGRI v dôsledku relapsu že všetko je v poriadku a nakoniec som sa dostal na normálneho lekára oraya mi povedal, že prebudí 3 roky budete liečiť akné a dôvod pre to kliešť
Kúpil som si Yam dnes veľa dobrých recenzií, uvidíme, 3 roky tejto nočnej mory, dúfam, že dnes budem dať FAT POINT v tomto probléme!
Veľmi ďakujem vám, zdraví a trpezlivosť s týmto parazitom

Pre mňa je jednoduchšie liečiť Metrogil. Nemám rád veterinárne lieky.

Dobrý deň, myslím si, že mám podkožnú kliešťku, pretože mám akné na tvári (veľa a neprejdú)... ale najdôležitejšie je pocit, ako sa plazia a kde sa plazia za to isté dni, kedy sa objavia pupienky... Veľmi sa bojím vyskúšať tento masť poradiť pliz. Ako mám byť? Pre skoršie vďaky.

Akné recenzia masti

po dlhú dobu bojuje s akné, nič pomohlo, odporúča masť "Yam" sa predáva iba vo veterinárnej lekárni cena 30 p. masť je len čarovná, používam ju týždeň, efekt bol už viditeľný po 2. aplikácii

02.08.2010 20:27, Christie
A rozmazala si jej tvár alebo ju posunula? pomáha s akné alebo čiernymi škvrnami?

02.12.2010 22:34, Tanya
Ahoj, je lepšie použiť bodku, pretože je ťažké umyť (v kompozícii sa nachádza vazelína a lanolín), masť aj s kyselinou salicylovou, takže z čiernych bodiek pravdepodobne nepomôže.

02.15.2010 20:43, Christie
Ďakujem!

04/02/2010 00:34, Ekaterina
Ospravedlňujeme sa, možno za hlúpy otázku. Ale všeobecne bola táto masť pôvodne určená?

24. 4. 2010 14:50, Marina
používané pri liečbe trichofytia, mikrozorí, svrab, dermatitídy, ekzému a iných kožných ochorení. len páchnutie, že je strašná!

31.3.2012 11:07, Tatyana
Povedzte mi prosím, a počas tehotenstva môžete použiť mastičky alebo nie?

07/20/2012 14:20, Nelli
V žiadnom prípade sa počas tehotenstva a počas kŕmenia nesmie táto masť používať, pretože je jedovatá a aplikuje sa na zvieratá. Dermatológovia predpisujú NM masť ako liečbu akné spôsobenej podkožnými kliešťami. Pri predávkovaní (ak rozmazate celú tvár) môžete dokonca pocítiť nevoľnosť a závraty, pretože, opakujem, masť je veľmi jedovatá!

09/16/2012 03:12, polina
Ospravedlňujem sa za to, čo je jedovaté. v zložení brezového dechtu, hlavne potom zinok, síra. Pre mňa kamarát dokonca dal dieťa. veľmi dobrá masť, potvrdzujem!

16.1.2012 20:32, Nelli
Skutočnosť, že masť je zlá, nič nebolo povedané. Prečítajte si farmakologické účinky masti. Jasne sa uvádza, že pre teplokrvné zvieratá je malá toxicita. Áno, nízka toxicita, ale nie sme zvieratá. Nepoužíval by som túto masť vo vzťahu k dieťaťu a očakávanej matke. Predpísal som túto masť dermatovenerológom lekárom, ktorý ma varoval pred možnou intoxikáciou tela a počas obdobia aplikácie masti NM odporučil veľké pitie.

10.05.2012 13:41, Vika
O zvieratách: YAM masť je veterinárna droga! Pre zvieratá je vhodnejšie použiť lieky na liečbu, pretože sú pre tieto zvieratá menej toxické. Pri zvieratách sa všetky biologické procesy vyskytujú oveľa rýchlejšie ako u ľudí, keď sa zvieratá ošetrujú, potom sa voľba drogy uprednostňuje nie od tej, ktorá pochádza z "ľudskej" lekárne, ale od lekárne. Takéto lieky, pokiaľ ide o zvieratá, majú menej vedľajších účinkov, zvieratá tolerujú liečbu lepšie a zotavujú sa rýchlejšie! Mnoho ľudí používa šampóny pre zvieratá, prípravky na kĺby nie sú "ľudské" atď. YAM masť môžu používať ľudia, vôňa to nie je naozaj príliš príjemná (všetci predstavujú, ako brezový decht vonia!), Ovplyvňuje plesne (mykózy), kliešte (postihuje dýchacie prístroje) atď. Počas tehotenstva (podľa môjho názoru) by ste mali byť s týmito liekmi veľmi opatrní a nie experimentovať!

03/22/2013 11:33, Olesya
Drahá Natalia! Som dermatológ. Veľmi často predpisujem NM masť, ale len na predpis, teda na predpis, preto zložky pre zvieratá nie sú zahrnuté do zloženia takejto masti NM. Buďte opatrní a informujte svojho lekára o tejto skutočnosti.

17.1.2013 23:30, Evelina
Ale moja dermatológka ma neupozornila, že je to toxická látka a neponúka pitie. Povedala, že na celú tvár dá masku na 10-20 minút a neskôr môžete celú noc odísť. vyľakol si ma.

09/21/2014 23:30, Anastasia
Počas druhého trimestra tehotenstva som bol predpísaný dermatológa (veľmi dobrý). ale vo všeobecnosti ísť na profesionálov, tak spoľahlivé.

03/21/2014 10:37, Paxscopo
Pred opláchnutím rozložte rastlinný olej cez masť, je ľahšie jej umyť.

07/02/2014 17:21, AliceR
Alebo tonikum na mastnú pokožku, najskôr utrite masť

21.2.2010 17:02, mari
Povedz mi prosím, a táto masť vylieči akné?

30.3.2012 15:01, Lily
Áno, mal som ich veľa, pomaly veľmi dobre.. Subkutánne jamy Yam, po pomenovaní, keď bola masť umytá, môžete ich rozmaznať hviezdičkou, liečím si tak

07/02/2014 17:19, AliceR
NM masť má niektoré typy: "YM BK", "YM-ROS". Povedzte mi, prosím, existuje rozdiel medzi nimi na vyliečenie subkutánneho kliešťa (zdá sa, že demodekóza)?

09/09/2014 12:49, Anonymný
Ahoj, existuje rozdiel. BC je lepšie. Tam dôslednosť je dobrá, ja osobne pomôžem veľa. Grew robí shushi.

05.11.2010 01:49, Sanny
Ľudia, o čom hovoríš, čo je Yam masť? Viete, že prípravky na zvieratá nie sú testované na ľuďoch. Ešte nie je známe, ako to ovplyvní vaše zdravie, premýšľajte o tom! Určite si uvedomujem, že akné je veľmi veľký problém, s ktorým je ťažké bojovať, ale nesmieme ísť do extrémov

05/19/2010 11:49, Marisha
Jo. ako len ľudia nepoužívajú. Samozrejme, že sa ich chcete zbaviť akýmkoľvek spôsobom, dokonca sa začínajú používať krémy na zvieratách. Tam, kde som si to prečítal, je potrebné telo vôbec vyčistiť, pretože všetok odpadok odtiaľ a šplhá a všetko sa odráža na koži (hlavne akné), takže si myslím, že musíte robiť všetko v komplexe a vyčistiť ho zvnútra. Ja sám trpím s nimi po celú dobu, pravidelne vylazyat. Keď moja dcéra dojčila, veľa potravy (tučná, smažená, sladká, múka) trpela a potom trpela jej bruško, takže ste mali jesť varenú, dusenú zeleninu, ovocie a viac vody na pitie a výsledok bol na tvári. 6 mesiacov bola koža čistá. hneď ako prestane vysávať titia, začala znovu jesť sladkosti atď. atď. Toto jedlo som naozaj strašilo a opäť všetko bolo znova, nie je nedostatok vôle zmeniť stravu. Keďže nemali rozmazanosť, dokonca ani zenerita nepomohla, takže sa musíte sťahovať a jesť správne, inak by mast nemôže pomôcť.

07/01/2010 00:50, DNT
ĽUDIA. NEVIJETEJTE NIEČO, EAT ROACCUTAN! P, C masť "Yam" - Je lepšie predpísať liečbu takzvanej demodekózy (mytické ochorenie, skrátka kecy), ktorá spôsobuje akné spolu s benzoátom a benzoátom atď. Karoche tento demodecosis odpadky roaccutane a on má vyliečiť nápoj piť nápoj, všetko, čo nie je škodlivé, to všetko sú mýty a legendy o jeho ublíženie

08/05/2010 13:44, Natasha
Pred aplikáciou sa masť dôkladne zmieša, pretože počas dlhodobého skladovania môže byť pozorovaná separácia jej zložiek. Masť sa aplikuje tenkou vrstvou na postihnutú pokožku a okolo 2 až 4 cm okolo nej bez toho, aby sa najprv odstránili kôry a odrezali vlasy; zatiaľ čo sa mierne vtiahne do pracovného povrchu. Ovplyvnené oblasti sa ošetrujú 1 - 2 krát denne, kým nie sú kôry oddelené. Ak nie sú oddelené posledné 4 až 5 dní, pokračuje trenie v masti. Zvyčajne po 7-10 dňoch sa postihnuté oblasti zbavia kôrovcov a na nich sa pozoruje rast vlasov. 10 dní po ošetrení sa uskutočňujú kontrolné mikroskopické vyšetrenia škrabancov z postihnutej kože. Ak sa detegujú patogény, liečba sa opakuje. Ospravedlňujeme sa, ale aj náhle, potom začnú vlasy rásť na tvári.

08/05/2010 19:59, DNT
Holiaci strojček, ktorý vám pomôže =)

26.2.2012 00:16, Kateřina
Čože? ľutujem za hrubosť. Masť je určená pre zvieratá, takže je to napísané o vlne a dokonca o "vyrezávaní vlny", alebo orezáte ju aj na tvári?

08/03/2012 00:17, anacic33
Prečítajte si kompozíciu. Väčšina zložiek je obsiahnutá vo vishnevskej masti (tar, ichthiol), s kyselinou salicylovou, akné smotanou, lanolínom, vazelínovou základňou pre všetky masti, rovnako ako so vzorkou - a použitím všetkých zložiek tejto masti sa používajú vo farmakológii pre ľudí! A táto masť voní ako vishnevsky masť zvyčajne cítiť, keď sa k nej pridáva prirodzený decht.

15.1.2010 13:39, Sasha
Zdravím! povedzte mi, ako to dosiahnuť a aké sú vedľajšie účinky? ako dlho ste sa liečili a ako rýchlo pomohol? ďakujem odpovedzte mi

15.1.2010 14:18, DNT
Počúvaj, lieky Roaccutane sú vážne, drahé, zaobchádzalo ma asi 7 mesiacov, mám veľmi dobré. Iba na konci liečby mi začal moja pečeň mierne bolesť (dokonca ani na bolesť, ale v hypochondriu bola ťažká, môžeme mať žlčník alebo xs), ale bol som testovaný na biochémiu bolo to v poriadku.. Začal mi pomôcť po mesiaci používania (aj keď som najprv vypil 1 tabletu a 2 po mesiaci). Každý má inú víziu pre niekoho inak lepšie, všeobecne som mal pravdepodobne šťastie. Mal som jadrovú katastrofu na mojej tvári, snažil som sa VŠETKO! Absolútne všetko a demodekóza bola v mojom prípade liečená všetkými druhmi jamiek a trichopolov. =) Toko zničil pokožku so všetkými týmito faktmi (Stalo sa to tak zlé.) A ako som začal užívať Roaccutane. No, vo všeobecnosti, zatracený život sa stal ďalším. všetko je vyliečené práve teraz, pokožka je plochá a zdravá (dobre, malá jazva zostala nepostrehnuteľná)

05/11/2013 07:20, Serega
Nikomu neodporúčam Roakkutanovi, to je len krutá medikácia, vypila som to pár balíčkov, ktoré som pil z boku, stále som prišiel k sebe, myslel som si, že budem kurva (((Môj pery nepadol, rúž nepomáhala; budete liečiť, výsledkom je vážna suchosť vo vašich očiach Myslím, že musíme hľadať osobu, ktorá mi môže pomôcť a on bude rád hľadať ju, Herbalistka šamani babička atď A nikdy nepijem tento plech.

15.10.2010 13:43 cfirf
Myslím, že ROCKUTAN mal vidieť! sms pre dna

01/28/2011 10:27 pm, lielko
cítite sa vôbec v poriadku? demodikóza nie je v skutočnosti mytické ochorenie a Roaccutane nie je liečený!

06/28/2011 09:20, Elena
Demodex, môj drahý, veľmi liečený roaccutanom, bol v Európe študovať, takže dokonca majú miernu závažnosť liečby akné a iné. Prípadom je, že by ste mali byť predpísaný kozmetikom alebo dermatológa a varovať pred možnými vedľajšími účinkami inštrukcie)

09.09.2011 08:53, Vika
A tiež si myslím, že Demodex (subkutánne kliešť) je mýtické ochorenie! Dostal som takúto diagnózu na miestnej klinike, bol som liecený, neboli nájdení v nasledujúcich testoch, ale napriek tomu mi akné prekonáva už takmer 10 rokov. Potom som išiel na platenú kozmetologickú kliniu, povedali mi, že kliešť je nezmysel, je prítomný takmer v každej osobe a akné môže byť buď z hormonálnych porúch, z problémov s gastrointestinálnym traktom, od slabého imunity, nervov. Okrem toho mám živý príklad - moja kamarátka dostala takú diagnózu (demodekózu), predpísali veľa piluliek a masti (rovnako ako ja), nepil, len príležitostne použili masti, o niekoľko rokov neskôr na vlastné očišťovanie.

11.1.2011 13:32, Kotofey
Nechcem dezinformovať ľudí. Demodex je subkutánne kliešť, ktorý je normálne prítomný u takmer všetkých ľudí. Nie je parazitom, ale je to ľudský symbiot. Ak je však v tukovom štádiu pokožky príliš veľa roztočov (existuje to desiatky možných príčin), potom sa jej životná aktivita začína prejavovať vo forme akné, pustúl - choroby nazývanej demodikóza.

11/20/2011 22:11, Rusha
Ako ste písali, krátke a jasné. ďakujem Moja dcéra začala tento problém pred šiestimi mesiacmi. Liečia ho dermatológovia. Ale nikdy nepovedala o kliešťoch a takej diagnóze. Dusík čistil čistenie. Antibiotiká. Baltushki. Dechtové mydlo. Zener. Zinková pasta. Ale okamžite povedal, že žiadna sladká by nemala byť v strave. V noci kefír alebo mlieko. Spočiatku nebol žiadny účinok. Tak nejako to bude niekde horšie. Ale teraz sa zdá byť oveľa lepšie ako to bolo na začiatku. z líca je na lícne kosti, ale ako predtým. Dúfam, že to najlepšie. ďakujem

31.7.2012 00:21, Lelka
Ako pekné čítať vedúcu osobu. Bojoval som s týmto demodexom pol roka, v dôsledku čoho som bol v nemocnici. Liečili sa, ale doma predpísali Yam, Metrogil a zinkovú pastu + vitamíny a prípravky pre gastrointestinálny trakt. Všetko zdravé!)))

02.26.2012 15:31, Natalia
Každý má hypodermické kliešte, to je pravda. To je len vtedy, keď je imunita pokožky oslabená a nedokáže sa vysporiadať s jej (kliešťou) potlačou - akné sa objaví - zápaly spôsobené živými produktmi roztočov.

05/22/2015 11:11, GrendeL
Podkožný kliešť je nezmysel, až do okamihu, kedy imunita začne klesať, a potom sa začína prejavovať: je to u zvierat ako je človek.

02.02.2011 11:00, iren
ROACCUTAN je veľmi závažná droga. Lekár zobral dávku pre mňa a každý mesiac to kleslo.A aj preto, že moje pery a tvár sa neodlupujú, musím vziať vitamín E 400.

05.11.2011 20:50, Olga
a čo predpísal lekár?

08/13/2011 02:47 Gina
Iren, ahoj, chcem vedieť, pomohol vám Roakkutan a ako sa pozeráš teraz a koľko máš rokov, pretože som 24 rokov a nebojím sa niečoho, pretože musíš porodiť v budúcnosti!

06/25/2011 19:24, orchidea
demodekoz a mýtické ochorenie, odkiaľ ste si ju prečítali?

15.1.2011 14:42, Tatyana
A prečo je táto demodikóza mytická choroba? V prostatickej žľaze je to podkožný roztoč a hlavne sa ošetruje zvonku, maximálne je vnútorne trichopol a antiprotozoálne a spravodlivé akné je ošetrené ROACCUTOU. Tesne predtým, než sa tablety "ako jesť" musia testovať a zistiť diagnózu.

14.1.2011 18:15, Johnsy
Stratil som všetky vlasy z roaccutanu. Stále nemôžem obnoviť štruktúru. Akné zmizlo už pol roka. Teraz sa všetko opakuje. Yam mast je celkom možné použiť, kompozícia je prirodzená.

02.03.2012 12:01, Pepela
Samozrejme, nejaký druh mastí je škodlivejší ako droga, pri ktorej je nemožné mať deti a dokonca aj pečeň je v poriadku, že koža sa stáva priehľadnou, len som ticho

18. 2. 2012 16:30, SERGE
O čom to hovoríš, hovoríš galymatyeo. Vyjadrite sa správne a presne, kompetentne.

01.1.2011 11:56 PM, KISA
Už veľa ľudí dokázalo, že jedlo vôbec neovplyvňuje polievku. Ak máte kliešť, zbavte sa pomocou NM masti a jesť to, čo chcete. Liečba je veľmi dlhá, minimálne 2-3 mesiace, ale výsledok stojí za to.

15.1.2011 14:55, Tatiana
KISA VŠETKY EQUALLY POTREBUJÚ UDRŽOVAŤ DOPLNKOVÚ DIET: NIE JAJTE HOTOVÚ POTRAVINU, NEZARUJTE, SAUNA, BATH, SLADKU!

15.1.2011 21:48, Olga
Povedzte mi, prosím, a teraz už nie je vo vašom živote kúpanie, sauna a pláž? Dokonca aj po liečbe? Veľmi milujem kúpeľňu)))

10/19/2011 12:16 PM, Ksyusha
Kto vám povedal, že slnko, kúpele, sauny a sladkosti nemôžu? To všetko je možné, ale späť do normálu

01.06.2012 10:43, Anna
Aký to ti idiot povedal ?! To je len opaľovanie (bez fanatizmu, samozrejme) a dobrý kúpeľňu s metlou správne - vždy a všade boli kľúčom k kráse a zdraviu! Nutnosť záleží. Masochka vyzdvihnúť. Ale chémia - odpadky!

01.16.2014 1:30, Nata
V prípade demodikózy nie je v žiadnom prípade možné ani saunu, ani slnko.

30.3.2012 15:05, Lilia
Áno, samozrejme potrebujete, ale možno to nie je dôvod, ľudia jestia veľa čipov. No, kedy, "na vode a chlebe", sedel, nemohol, a všetky bylinky pili

05/02/2014 12:07, Kiska
NAPÁJAJTE NIKDY ZDE. Som už 5 rokov, pretože nejedia strašidlo, jedzte zeleninu, ovocie, všetko čerstvé, pitie prirodzených džúsov, salatík a ashware sú plazy. PRIATELIA DIEŤA - KAŽDÝ DEŇ JE NA MACDACKE - IDEAL. AK DERMATOLOGIST VPM VYJADRUJE, ŽE PROBLÉMY V POTRAVINÁCH BUDÚ Z IT. PROBLÉM NIE JE TO V TEJTO SPOLOČNOSTI

21.3.2012 12:13, Tatyanka
A musíte každý deň rozmaznať Yam.

21.3.2012 19:22, KISA
Áno, masťové jamy potrebujú každý mesiac mesiac, rozmazávajú celú tvár, krk a hrudník. Bude to desivé, ale po piatich dňoch sa všetky tie, ktoré zanechajú akné, vyschnú. Vo všeobecnosti by liečba mala začať, ak existuje možnosť, že aspoň jeden týždeň nevyjde na ulicu! Zapálená tvár môže byť rozmazaná s koelistodermom. Potom sa objaví akné, ale už je to jediné. O mesiac neskôr namazať na noc, nie celú tvár, a to pupienok

22. 2. 2012 13:04, Tatyanka
Bolo mi predpísané takéto ošetrenie v KVD. 10 dní filtrovania 2 t / 3 r za deň, Od 11 dní Trichopol 30 dní, faktor deň 0,25 g 1 t / deň 10 dní, aevit 1 mesiac. Na umývanie s Physiogel na tvár, rozmazať tvár s gél klenzit pre noc. V súčasnej dobe som len piť filter im a robiť masky od Yam mastí. Budem písať o účinku liečby neskôr.

07/19/2012 18:37, Lenchik
lekár mi tiež predpísal trihapol, aevit a fistál. posledné počas jedenia. dva týždne trikrát denne. Okamžite pomohlo, subkutánne kliešť zmizol. predtým som to jednoducho nerozmazal. nič nepomohlo. je potrebné liečiť zvnútra. Akné však nezmizne.

21.3.2012 19:26, KISA
Áno, zabudol som, teraz používam len mydlo.

12.12.2014 12:53, Elena
úplne súhlasí tiež dojčenie diétu a nebylo prischeyu.schas kliešť našiel lekár najprv predpísané lactofiltrum, Karsil, preto prvýkrát šiel na stretnutie s dermatológa predpísané jednoduché masť mitrogil nepomoglo. zvnútra je potrebné.

11/17/2010 16:04, Veronica
moja lekára sama predpísala mojej priateľke, jej tvár mrazivá, vyrážka, zistila, že to bol skus.

12/19/2010 10:37 PM, verš
A ako si myslíte, na koho sú testované všetky nové módne krémy? na vás

01.11.2011 19:17, Miss Universe
Táto masť je predpísaná lekárom, ale tiež lieči Demodex.

06/17/2011 16:11, Poznaj
rovnako masť ako všetko ostatné pomáha s akné a demodex! a skúsení dermatológovia ju používajú.

24. 4. 2011 22:00, Tanya
A ja som predpísal dermatológ pre masť dier, takže si myslím, že je to možné v miernych množstvách. osobne mi pomohol.

06/28/2011 19:20, NIKA-MALINKA
Neprináša žiadnu škodu zdraviu. Moja kozmetička mi to odporučila. Účinok je úžasný!

09/26/2011 00:47, Emily
prosím, povedzte mi, toto masťové jamy ošetrujú bežné akné, ak nie je žiadna demodexová choroba. tu na mojej tvári sú väčšinou škvrny a existuje niekoľko akné

09/05/2011 21:50, Tatiana
Pravdepodobne ste sa s takouto životnou situáciou nenachádzali, keď sa jednoducho nemôžete dostať z domu a nie je tam miesto pre život. Tu a nielen v extrémoch sa nebudete zaujímať, čo bude rozmazané. Všeobecne platí, že masť jamiek je určená na liečbu vyššie uvedených a demodikózy (žľazy), takže ak jamky pomáhajú, potom existuje možnosť, že to sú žľazy Pokiaľ ide o akné, neviem, či jamy pomôžu, alebo nie! Ale s demodikózou som sa osobne stretol a pomohol mi s jamkami.

09/05/2011 22:17, Sanny
Tatiana, čelím tomuto problému vo veku 12 rokov, špičkové obdobie 16-18 bolo bolestivé dotknúť sa tváre, dokonca spať na jednej strane bolo neznesiteľné, bolo tiež veľmi ťažké prekonať všetky psychologické problémy, najmä v škole, teraz mám 23 pupienkov stále tu nie je len veľa zápalu. tak príležitostne sa objavuje. Jazvy zostali na tvári, ktoré možno odstrániť len mechanicky alebo chirurgicky, koľko peňazí bolo vynaložených na kozmetikov a dermatológov, a koľko sa museli zmeniť, drogy a lieky, ale zdá sa mi, že nestojí za to, že idú do extrémov, ale život pokračuje To sa nezastaví, to všetko závisí od toho, ako sami sa cítite o tomto probléme. Ak lekár predpíše urinoterapiu navonok a navonok, budete taktiež spěchať, že budete dodržiavať pokyny lekára, myslím, že nie. ale odvtedy krémy pre zvieratá sú testované výlučne na zvieratách, kde záruka, že za pár rokov nebudete zarobiť nič vážnejšie ako pupienky

09/15/2011 14:29, Tatyana
Aká bola diagnóza? (16-18) Ak to nie je tajomstvo?

09/15/2011 15:22, Sanny
Dvaja dermatológovia diagnostikovali adolescentné akné, niečo ako prechodný vek atď. Hormóny skok, utešoval a povedal, že je všetko v poriadku, ale do tej doby som sa snažil byť postriekané mastí a rmutu, ktorý bol predpísaný pre mňa lekári, kozmetičky práve som klesol skrz podlahu s tým, že som začal môj tvár, že som sa starať o pleť, a že keby som a bude liečiť ľahostajnosť k tvári, že som nemal žiariť v budúcnosti, po troch kozmetológiu postupy, všetky čistky, biofitopilingov, obklady, kúpeľ na tvár, darsonvalya môj tvár ešte viac zapálené, len som prestal chodiť k nej.

31.10.2011 08:57, malina
Súhlasím. Dievčatá, ty si blázon. Čo masti jamy. Je určený na liečbu zvierat s rôznymi typmi lišajníkov a dermatitídy.

01.06.2012 11:03, Anna
Dear! Čo je to masť pre zvieratá alebo nie? Čítame kompozíciu: kyselina salicylová (alebo kyselina acetylsalicylová), oxid zinočnatý, síra, decht, lyzol, lanolín, terpentín, vazelína. Všetky zložky bežne používané v kozmetike a lekárstve: salicylová-ta - má výrazný protizápalový účinok, oxid zinočnatý - Antiseptiká síry - antimikrobiálne a antiparazitárny pôsobenie dechtu - má silnú antimikrobiálne, antiparazitárne účinok, Lysol - insekticídny účinok, lanolín a vazelína - pre zmäkčte pokožku. Nie je nič zlého s niektorou z prísad. V každom krémom na tvár kompozície je oveľa viac nepochopiteľné a horšie.

16.3.2012 9:09, Tanya
Masť Yaz sa tiež predáva v lekárni pre ľudí, preto sa testuje na ľuďoch. Je pravda, že je veľmi ťažké nájsť. Ona sama bola liečená. Viem.

12/08/2011 16:23 od Diana
Úplne súhlasím s vami.

01.11.2012 19:26, Sevda.
Chlapci osobne, lekár mi napísal predpis na masť Yam, pripravili to pre mňa v lekárni. A čo sa predáva pre zvieratá m. Rovnako je lepšie ho nepoužívať.

05/12/2014 08:24, Natella
Prosím vás, môžete napísať recept na masť, aby ste si mohli objednať? No, naozaj sa tiež chcem pokúsiť.

02.16.2012 20:34, Aibolit
Verte mi, že táto masť zachránila mnohých ľudí pred chronickými ochoreniami, od ktorých lekári nemohli vyliečiť. Používam túto masť už od roku 1975 pre ľudí i pre zvieratá. Radím vám chrániť sliznice.

03.03.2012 11:46, Alyona
Bol som v klinike na koži a bol som ošetrený profesorom, v priebehu liečby som mal masť otvorov. Môžete ho zakúpiť v lekárni. Dermatológovia vo všeobecnosti často používajú v nemocniciach.

03/01/2015 15:21, Rubik
Povedz mi, kde môže byť choroba liečená, takže by ísť do nemocnice a všetky peniaze naraz za liek? 2 roky Demodex chorý, musel odstúpiť zo svojich pracovných miest zbytočne nebolo možné ísť chatovať s ľuďmi! Vďaka)

03.09.2012 17:16, I
Ste dermatológ? S najväčšou pravdepodobnosťou nie, tak sa z toho fóra dostaňte so svojimi odhadmi. Dokonca aj lekári odporúčajú túto masť.

24.2.2012 14:55, Nádej
Masť Yam predpísať na liečbu demodectic svrabu v kozhvenerologicheskih klinikách je podkožný roztoč, pred použitím ho na kliešť, je nutné odovzdať analýzy, choroby, ak máte teda nie je smutný rasprostronyaetsya zvierat aj ľudí, ktoré majú byť ošetrené masti pre zvieratá, výsledok je super, liečba Váš dermatológ by mal predpísať po kliešte, ak nie, nevypáliť pokožku, pretože ak sa nepoužije správne, môže dôjsť k popáleniu kože.

29.08.2012 16:35, Les
prosím, povedzte mi, že po prvom podaní tejto masti infikované oblasti neboli svrbenie.

31.7.2012 00:05, Lelka
A ja som predpísal túto masť v nemocnici po liečbe demodexu (subkutánne kliešť). Pravdepodobne svetlá medicíny (odporúčané profesorom) vedia lepšie ako vy - amatér? Mimochodom, účinok je dokonca aj na tvári!

26.2.2012 17:28, Olga
Pit oficiálne a dlho používané na liečbu dermatózy u ľudí, dokonca aj detí.

19. 12. 20:47, NA
To odporúčajú lekári najvyššej kategórie. Iambus prichádza k ľuďom, nie je predávaný v lekárňach len preto, že lekárne nie sú ziskové. Majú víkend na predaj drahých akné produktov, ktoré nepomáhajú!

10/05/2010 13:15, New York
Taktiež som si kúpil túto masť a rozhodol som sa zistiť, koľko hodín denne ju potrebujem držať na tvári. A koľkokrát denne musíte potlačiť tvár.

10/20/2010 03:07 LadyDi
Masť * Yam * je hormonálny prostriedok. Nikoho neobťažujem?

11/06/2010 00:57, geratewart
Nepíšte nesmysly. Masť Yam - fungicíd baktericíd, ktorý zahŕňa: kyselina salicylová (alebo kyselina acetylsalicylová alebo fenacetín), oxid zinočnatý, oxid, decht, Lysol (alebo creolin besfenolny uhlia alebo kyseliny karbolový), lanolín, terpentín, vazelína alebo lekárske veterinárnej.

12.9.2010 17:51, Catherine
nifiga nie je hormonálna. ktorý vám to povedal. Ja sám som lekárnik vedel, že to, čo tam ide ideálne! Vymenoval som svojho dermatológa, páči sa mi to! Nezáleží na ľuďoch ani na zvieratách, ale kúpil som ich v bežnej ľudskej lekárni!

01/24/2011 01:29 AM, Míša
Sakra, tak nepríjemní títo odborníci. "Testovanie", "hormonálne". Zloženie čítalo a pom povedalo niečo.

12/19/2011 12:28, Koty
Kúpil som tiež v bežnej ľudskej lekárni, táto masť už veľa rokov, mala som 14 rokov, keď som bola teenager, už bola predpísaná ľuďom.

15.1.2011 14:50, Tatyana
LadyDi AND YOU THEN ste prijali, že YAM je harmonický olej. BRED FULL.

11/01/2010 07:24, KSU
Tam bol veľký problém s akné, išiel som a urobil kožnú analýzu. Ukázalo akné komplikuje Demodex roztoče (demodikóza) vec nie je nákazlivá, pretože to všetko môže byť kliešť na koži, živí sa výlučkov mazových žliaz. Predpísaná masť Yam po dobu jedného mesiaca. Masť sa predáva v jednej lekárni v meste (lekáreň pre ľudí), masť nie je pre zvieratá a nie pre hormonálne látky, životnosť trvá len 2 týždne! Prípravok je veľmi jednoduchá: prokaín, tar bánk, ktoré salicylová, oxid zinočnatý, oxid, slnečnicový olej, lanolín, vazelína, terpentín. Naozaj zápach a premývanie len s akýmkoľvek tekutým olejom. Pts pomáha dobre pomáha, koža sa zlepšila po týždni. Pre túto masť zašpinené Skinoren gél, tj gélu v dopoludňajších hodinách, večer masky masti od 30 minút do niekoľkých hodín, na konci mesiaca. Spolu s tým som išiel na azonoterapiu a robil som tvár rádioaktivity (z podkožného akné) nepríjemné, ale účinné! Na tvári ostala len pigmentácia. Všeobecne možno povedať, radím vám, ak je závažné problémy pred použitím ako inokedy ísť do dermatológ hoci len na radu, a zbil som toľko peňazí na všetky druhy masti a krémy sú veľmi populárne, ale úplne neúčinné.

02.01.2011 22:56, Galinka
Mám 46 rokov! A celý vedomý čas bol jeden problém - akné! Problémy so zrakom, inštitút Fedorova - ktoré (zvýšená po tragédii) Čisto náhodou prekonzultovať očného lekára v priebehu života ma konfiguratsiyu.Poslednie 3 roky bola hrozná podráždenie v tvári. A oni našli kliešť na očné viečka. Potom mi všetko bolo jasné - dostali sa tam. Žiadny lekár neposkytol normálnu radu o tom, ako bojovať, s výnimkou oka - ako ošúpať očné viečka! A ako zaobchádzať s tvárou pomohol internetu. Toto je masť Yam. Môj záver: ak lekári nemôžu pomôcť, budeme sa zaobchádzať s tým, ako sa s nimi zaobchádza. Dĺžka liečby je 45 dní. Aj keď efekt je o týždeň neskôr. A to je v mojom zanedbanom prípade! Radím každému, aby mať Yam.

03.06.2011 20:35, Anna
povedz mi. a môže byť rozmazaný s masťou Yam, prichi s pustuly? Koľkokrát denne používať a koľko sa drží na tvári.?

03.09.2011 14:50, Mary
Dnes som sa rozhodol hľadať túto masť na internete (lišejník mačka), otec (ktorý je tiež veterinárom) povedal, že to je najefektívnejší prostriedok. A pokiaľ ide o akné, povedal by som, že jedna vec, všetci moji detskú lásku mačiek naleje do chrasta na tele, pápež všetci ma a mačku s touto masťou jeho život liečbu, pretože tvár nie je škodlivý, a sootvedstvenno akné. V každom prípade je to môj osobný názor.

04/20/2011 02:47 AM, Tata
Galinka 01.02.2011 22:56 "nájsť na očných viečkach kliešť Žiadny doktor dal normálne radu, ako bojovať s výnimkou pre oko -.!. Namazať, ako inokedy" Povedz mi, prosím, čo si pomazal navždy? Zdá sa, že mám ten istý príbeh. (((

05/02/2011 11:33, Inna
Mal som demodikóza na očné viečka, bola spracovaná rôznymi spôsobmi, help-trením nechtík tinktúra a kvapalných amitrazin Plus (predáva sa vo veterinárnej lekárni), jediný dôvod, prečo to šlo.

08/05/2011 00:41, Tatyana
Používam blefarogel-2 Eye-Dobrý spôsob, jednak môže byť otrel oči roztoku metronidazolu (pre injekcie), potom sa po určitej dobe blefarogel-2, môže byť použitá samostatne blefarogel-2 (hlavný masírovať oko niekoľko minút)

05/18/2012 10:38, Ksyu
Demalanový krém s demodexom po stáročia. Eucalyptus tinktúra je otrite očné viečka niekoľkokrát denne, môžete použiť valoserdine, Corvalol - tieto lieky obsahujú éter, pomáha dobre. Všetky masky na báze trichopolu - mali by ste byť vyčerpaní. Možno, že je rozamet krém. Bol som prepustený do KVD.

05.20.2011 11:44, letuálne
.Neverím, že akékoľvek kremam..eti Demodexes stvorenie je a ich puhnut..tolko masti jamy ubivaet..ya 3 mesiacov trpím na strane razvelis.kupila na vlastné nebezpečenstvo yam.za 1 noc videl effekt.spasibo tvorcov pohltiť. Želám vám všetko dobré zdravie..

06/14/2011 05:16, Ash
Pre tých, ktorí bojujú proti akné, môžem ako začínajúci dermatológ poradiť, aby ste zabránili problémovej koži s rozamet (krém na báze antibiotika metronidazol).

08.12.2011 12:19, Alik
Galinka, mám rovnakú situáciu, povedzte mi, prosím, ako správne a koľko Yam mastí sa aplikuje? potom ju umyte? Čo ste predpísali pre toto storočie? Dermatológ pre tvár napísal metrogilovú masť, ktorá nepomáha. Ďakujem vám.

08.12.2011 20:18, Galinka
Alik! očné viečka boli predpísané lekárom: ráno a večer mazať očné viečka s Maxidexom (očné kvapky). a potom aplikujte Demalan masť a drop 1-2 kvapky Kromoglin (antialergén) 3 krát denne, ale pomohlo mi to najprv a potom to všetko začalo znova. Zdá sa, že tieto kliešte nemôžu byť chované! Budeme s nimi žiť. Teraz sa ráno a večer podporujem s očnými kvapkami Kromoglin. A tvár takmer vyliečená! Masť Yam: rozmazané na noc, pretrepané tenkou vrstvou. Na vankúši ležal čistý uterák - a tak mesiac! Ráno som jednoducho umyla svoj Garinier gél na akné a rozmazala ju tenkou vrstvou masti Acriderm-Ghent. V nevyhnutných prípadoch sa pravidelne opakovane šíri. Tónové vždy používané (dobré) Pomohlo mi to! Je škoda, že masť Yam nemôže byť aplikovaná na očné viečka. Scary - po všetkých očiach!

10.10.2011 18:33, Jul-Inga
Povedzte mi, ktoré kvapky boli predpísané pre oči. Čo si určil optometrist. Na tvári som mlčal, pretože Strašná situácia, ale pre mňa, jai má na očných viečkach malé škvrny, môže to niekedy ublížiť k blikaniu.

23.10.2011 15:57, sultán
ahoj všetci prosím, povedzte mi masť Yam použiť masku alebo bod

24.10.2011 01:21, Jul-inga
maska ​​pre celú zónu (dokonca o niečo viac ako oblasť infekcie)

11/28/2011 10:52 am, inka
Ahoj všetci.. povedz mi prosím. ako používať jamku. a je skutočne, že tvár je úplne očistená. Ďakujeme vopred) Teším sa na vypočutie)

05/18/2012 22:45 PM, Ksyu
Ste si istý, že už po stáročia máte Demodex a nie nákazlivý mollusk? Musíme ísť a odísť z očných viečok. Nevystavujte situáciu.

12/09/2011 12:23, Dasy
Zdravtstvuyte! Povedz mi, pomohol si Yam? a mali ste počas prvých dní liečby nejaké zhoršenie?

12/16/2011 10:08 PM, Olga
Bolo mi tiež odporúčané (alebo skôr môjmu manžeľovi) masť Yam, ktorý sa včera rozmazal (16,12,2011), takže o hodinu neskôr bola koža spálená. Je to veľmi horí, takže neviem, čo radiť, v probléme sami!

01.05.2012 18:58, Buda
Povedzte mi, prosím. Ako vyplachovať Yam? poradiť niečo. akné na chrbte a na hrudi. na tvári. moja dobrota (((

01.6.2012 01:50, Olga
Je potrebné opláchnuť slnečnicovým olejom, ak použijete túto masť po prvýkrát, potom len 10 minút, druhý deň o 5 minút dlhšie, každý deň môžete pridať 5 minút.

14.1.2012 13:33, Don
Povedzte mi, ako používať masť jamiek na umývanie?

22.2.2012 18:53, Natali
Dermatológ mi predpísal masť Yam, ktorá bola podaná 4 hodiny denne.

25.2.2012 3:50, Olga
Môj manžel požiadal o 1 hodinu a ja som vyhorel kožu! A čo sa stane s tvárou za 4 hodiny.

31.7.2012 00:55, Lelka
Je Yama horieť? Nezmysel. Bol som liečený počas 2 týždňov benzylbenzoátom. Na tvári. Tu to spálí, aby ste šli na stenu. Po 15 minútach sa uvoľní. S vodou, masť reaguje, čo je ľahšie vylúčiť, než vydržať. Roztoč nemohol vydržať a zanechal moju atraktívnu tvár. Nebuďte chorí a náhle. potom nebežte.

12.26.2015 22:09, zosia
Chcem sa ťa spýtať, či je to svrbivá koža

01/15/2016 10:17, Lelka
Svrbenie bolo, ale nie silné. Vonkajšie to vyzeralo ako veľké spálenie na celej tvári. O niekoľko mesiacov po všeobecnom ošetrení ostali okolo čela a nosu iba ružové škvrny. A tie časom prešli. Nezabudnite vylúčiť perové vankúše (ohnisko všetkých infekcií) a musíte byť opatrnejší pri jedle. Veľa šťastia!

01/23/2012 12:01 AM, Karuška
Olga, to je pravda. Pit prvýkrát rozmazaný po dobu 15 minút, a potom každý deň pridaný po dobu 5 minút, odstránené s bavlnenou podložkou, a dať krém chytré (aj v lekárni). tak predpisovaný dermatológa.

01/25/2012 03:51, Olga
A krém je SMART, je to v bežnej lekárni?

25.2.2012 21:14, Karuška
CLEAR krém sa predpisuje v lekárni: obsahuje zinok 7,0, mastenec 3,0, destilovanú vodu, lanolín a broskyňový olej 30,0. Táto kompozícia bola v recepte v latinčine.

12/02/2012 16:03, Tatyana
Dobrý čas dňa! Neskúšal som to na sebe, ale čítal som dobré recenzie akné na mojom tele (späť na hrudi). Rozdrvte 20 streptotídových tabliet. Jeden dospelý list šarlátový rez a chladu na 2 dni. Potom stlačte šťavu a premiešajte s piestom. Pridajte 3 kvapky jódu na hustú hmotu. Všetko! A v noci každého nepriateľa na pomazanie.

09/16/2012 3:35, Polina
No, samozrejme hodinu. bolo potrebné začať od 5-10 minút. No, nie od tej hodiny, ktorá je určite.

02.08.2013 4:47, Jura
Viete, že mám 53 rokov, 35 z nich sú problémy s tvárou.Tyto muck zničil môj život Čítam (mladé akné) Začal som presne takto, piť to cez, 5-10 rokov uplynuli, spálime krv, požívame zinok, piť trichopolis, uplynulo 5 - 10 rokov, začali sa objavovať módne lieky, módne kozmetológovia prešli znova. je tu toľko možností! "A potom sa naučíte, že pri získavaní drahých a potrebných liekov Onze, naši milí lekári získať provízie od firiem majú záujem o ich predaji. Odoslanie všetkého na xxx a mazhesh tvár PIT a lo a hľa, na 40rub môžete tak trochu žiť, poradca je pre mňa zlý, ale ak to pomôže, nechajte to pre psov, nech je smrad, musíte vyskúšať, ale nie, nakŕmiť svojich priateľov z lekárne.

02.08.2013 14:14, Irina
Povedzte mi, prosím, čo vám lekár odporučil, aby ste na vašich očných viečkach rozmazali? Takisto som našiel taký ciliárny roztoč a povedal, čo sa má liečiť (s nejakou zelenou kvapalinou), ale liečil som sa a zabudol, a teraz sa to znova objavilo!

15.1.2014 13:41, Lyudmila
Povedzte mi, slizničné oči nebudú mať pri použití NM masti na očné viečka? Aby som bol úprimný, trochu strašidelný.

04/28/2016 09:31, Lyubasha
Vitajte! Už ste niekedy aplikovali masť Yam na vaše očné viečka?

15. augusta 2012 15:41, Valentina
Ľudia! A nič, čo pochádza z lanolínu plešatosti! V zahraničí bola táto droga stiahnutá!

16.1.2013 01:12, Yana
Dievčatá. odpovedzte, kto mal túto situáciu. Rozmazal som dieru po dobu 5 týždňov a pokožka sa zlepšila, skoro všetko prešlo, červené škvrny zostali. Už som radosť, tak choď a bam! ako sa znovu objavilo akné veľa akné.. Som v šoku! Čítal som, že by to malo byť, ale na začiatku, ale mám už 5 týždňov nepretržitej liečby tohto skunku.. Neviem, čo mám robiť práve teraz.. či pokračovať v rozmazaniu.

07.07.2013 20:20, MARINA
Urobte svoj vlastný olej. MOJE KOZMETIKA ODPORÚČA. Tak vezmite detský krém Bambino z Nivey 1 lyžičku čaju. 0,5 CHAIN SPRACOVANIE ILTILEHO OLEJA. 0,5 CH.L. Masť Calendula. 0,5 PL Olej LEVOMIKOL. A 10 DROPS KALENDULOVÉHO OLEJA (ALE NIE V ŽIADNOM PRÍPADE NIKDY) ALKOHOL JE NEMOŽITEĽNÝ. A 5 DROPS LAVENDER OIL. VŠETKO VYŠŠIE DO JEDNOTNEJ MASY. NANOCA AKO MALÉ ŠTÍTKO AKO NORMÁLNY KRÉM.

12/04/2013 21:30, Ksyuta
Môžete mi povedať, či maam masť musí spáliť? Použil som to a zabudol na to, žiadne nepríjemné pocity. Možno je potrebná ďalšia koncentrácia?

02.10.2014 23:18, Olga
hello.me 35. neustále bojuje s akne.helping yam.no všetko ide z vnútra.near prášky clayra mi pomohol.I sám som prišiel k záveru, že to je hormonálny faktor. ako v priebehu tehotenstva, boli dva z nich.Nešlo žiadne akné. potom sa znova objavili

05/04/2016 21:38, Alenp
Nehovorte o nezmysel. Lanolín sa pridáva do bežných kozmetických krémov. Jedná sa o živočíšny tuk získaný z ovčej vlny.