Klerasil

Zaregistrujte sa a nechajte recenziu.
Trvá menej ako 1 minútu.

Kúpil som si Klerasil na noc, chcel som, aby kozmetika bojovala s drsnosťou pokožky, keď som spala. Ráno používať špecializované nástroje nemajú radi kvôli následnej hádke s dekoratívnou. Aplikoval som to niekoľkokrát a všimol som si, že ráno bola koža dosť suchá, "jedla" tony zvlhčujúceho gélu a stále nepomáhala. Potom sa začala aplikovať na škvrny na mieste. Táto metóda bola lepšia - a akné zmizlo v relatívne krátkom časovom období a pokožka nebola vysušená. Ak chcete zlepšiť účinok, pred aplikáciou parnej plochy, aby sa otvorili "pupienky" pupienkov a krém pôsobí intenzívnejšie.

Krém nefunguje bez celej starostlivosti o pleť. Potrebný a čistiaci gél a tonikum. Náklady sú priemerné a ak zvážite, koľko extra nervov sa nebude venovať boju a maskovaniu akné, potom to stojí za to. Každú noc si umyť tvár s gélom a potom si obliecť tvár tonikom. Aplikujem krém na vrchole, v prípade akné, ak nie sú žiadne, potom stačia len čistiace prostriedky. Koniec koncov, ak póry nie sú upchaté kožným tukom, potom nebude mať zápal, koža je čistá a dýcha. Mám mastnú pokožku na čele a skoršie trvajúce akné. Nevýhodou však je, že iba jeden nástroj nie je dobrý, ide o marketingový nástroj.

Krém Klerasil Kúpil som len raz. Malá tuba (15 ml), dávkovacia hubica vhodná na okamžité použitie lieku na problémovú oblasť - pupienok, zápal. Krém má parfum, ale je jasne prerušený zápachom alkoholu. V akcii sa Klerasil ukázal ako nejednoznačný. S malými akné. Ak rozmazate malý pupienok, potom po 4 hodinách úplne "dozreje", a čoskoro to prejde sám. Tento krém sa nedokáže vyrovnať s bolestivými hypodermi. Úplne nebol videný žiadny účinok. A ešte jedna vec, ktorú nemôžem nespomenúť - po nanesení krému sme trochu pokrčili pokožku.

Po neúčinnom týždni použitia krému som si uvedomil, že jedna krém sa nedokáže vyrovnať a ja potrebujem kúpiť čistiaci gél a pleťovú vodu z tejto značky. Neexistuje žiadna liečba bez denného čistenia kože. Ráno a večer som si umyla tvár gélom, obtrela som si tvár pleťovým mliekom a potom som si na týždeň nakrájala smotanu, moju akné vyliečila a zmizla a potom som použila len gél a pleťovú vodu. Je potrebné si uvedomiť, že žiaden krém nemôže liečiť denne kontaminujúce póry.
A so zložitou starostlivosťou, moja pokožka vyzerá čistá a bez otravných zápalov. Stáva sa to s hormonálnymi špicovými jednorazovými vyrážkami, potom pripájam krém.

Klerasil svoju spásu od drsnosti a pupienkov kože. Nechcel by som to zmeniť pre tvoje masky s ocotom na provensálskej lúke alebo s otepľovaním soľného cukru s kuracou gnom.
Jedná sa o jednu z najdrahších línií liečby problémovej kože v masovom trhu.
Každý rok sa k nemu vrátim v kritických dňoch, samozrejme, v novom veku as novými vlastnosťami pleti a každoročne skúším aktualizované linky. Podľa môjho názoru spoločnosť dosiahla novú úroveň, forma uvoľnenia liečivého čistenia pre všetky vkus a farbu, bez ohľadu na pohlavie, použitie tohto produktu je príjemné a nie je škoda ani pre mužov, ani pre ženy.
Teraz som tiež priťahoval starostlivosť o seba, vo večerných hodinách umyl tvár s gélom na umývanie rýchleho účinku, mám rovnaké mlieko a kefovanie.
Mám rád časté propagácie produktov v rôznych sieťach.
kozmetické výrobky: Magnet Cosmetic, Girlfriend, Matrona.
Mark si zaslúži pozornosť, naozaj si to zaslúžila. Táto séria produktov je jedným z najlepších na trhu, ale musíte preň menšie zaplatiť. Ak chcete navštíviť niečo nové na nahradenie tejto línie, nemáte ani túžbu.

Kúpil som si Klerasil, široko inzerovaný krém na akné, a začal ho používať podľa pokynov. Svedomito rozmazané, pupienky sa postupne znižovali, mnoho malých prešlo, ale stále som sa nemohla rozlúčiť s akné. Vzhľadom k tomu, že ste použili krém na dlhú dobu, do jedného mesiaca.
Pokyny pôvodne uviedli, že na dosiahnutie lepšieho výsledku je potrebné použiť celý rad nástrojov v tejto sérii. Ale dúfal som, že pre mňa stačí jedna krém. Možno, že výrobky sú navrhnuté špeciálne tak, aby prinútili kupujúceho kúpiť celý tovar v plnej výške, a nie individuálne každý liek. Možno sú zložky prostriedkov nejakým spôsobom navzájom prepojené a bez ďalšieho vplyvu druhého, prvý nefunguje tak efektívne.
To som zistil. Kúpil som rovnako celú sériu výrobkov pozostávajúcu z umývacieho gélu, kefy, krému, krému. A keď som použil všetky prípravky v komplexe, po jednom a pol týždni som dostal čistú, dobre upravenú tvár s malými zostávajúcimi bodmi z veľkého akné.
Je dosť drahé finančne neustále nakupovať všetky tieto tovary, ale keďže sa používajú ekonomicky.

Začali používať farbu od veku 18 rokov. Kúpil som si krém. Som rozmazaný na týždeň, najskôr počet akné klesol, ale potom sa proces zastavil. Žiadne pridanie, žiadne zníženie. No, mal som zmysel, aby som používal tento nástroj. A len o mesiac neskôr som videl, že akné bolo takmer preč. Ale aký incident: akonáhle prestanete používať nástroj, všetko sa vráti.
Teraz sa akné pravidelne objavujú, aj keď nie v rovnakej výške. A naša ekológia, nesprávne jedlo, rýchle jesť a mnoho ďalších faktorov je na vine. Takže tento krém je vždy po ruke so mnou. Samozrejme, je hlúpe dúfať na úspech v sľúbených štyroch hodinách, ani jedno miesto nepríde tak rýchlo a nezmizne. Ale tri dni sa zbaviť akné je možné.
Spomínam si, že som použil tonikum, tiež som používal farebné značky. Mal taký namodralý odtieň, keď si obliekol tvár, trochu poklepal na kožu. Tu od neho na čele vznikol silný zápal a používal som ho len 4-5 krát.
Takže nie všetky výrobky sú rovnako vhodné, mám rád krém. Je to lacné a dostatočne dlhé obdobie.

Bol som mučený akné a našiel som súbor účinných prostriedkov na boj proti nim. Kúpil si sériu Klerasil "Ultra". Aktívne používam gél na pranie, ktoré čistí moju pokožku, ako aj pleťovú vodu, ktorá okrem toho vyčistí póry a taktiež upokojuje pokožku. Gél sa dobre penia a vidím, že po použití mojej pokožky sa stáva čistejším. Gél je dobre umytý a má príjemnú vôňu. Čo to stojí ekonomicky. Vzal som si fľašu s dávkovačom, a preto je veľmi jednoduché zozbierať produkt. A pleťové mlieko potrebuje len malé množstvo na bavlnu a utrite tvár. Po lotion som si všimol, že trochu začervenanie na tvári zmizne. Po 2 týždňoch takéhoto starostlivého použitia som jasne videl, že akné problém ma opustil. Oblička je čistá a bez chýb. Je potrebné prestať byť leniví a stráviť len pár minút večer a prestať bojovať proti akné, ktoré sa už objavilo. Je lepšie pracovať, aby sa zabránilo ich výskytu. A hlavná vec v tomto obchode je čistenie, najmä ak je pokožka mastná, dokonca aj na niektorých miestach. Tuku upcháva póry a zápal sa objaví na tomto mieste. Pri každodennom očistení bude všetko v poriadku. Cena je prijateľná.

Nikto ešte nepodal otázky. Vaša otázka bude prvá!

Ako sa zbaviť akné s Klerasilom

Jednou z najlepších sérií kozmetických prípravkov pre starostlivosť o problémovú pokožku je Slearasil.

Výrobcovia ju vyvinuli už v 50-tych rokoch 20. storočia, kedy kozmetičky nevenovali takýto problém takmer žiadnu pozornosť.

Tieto prostriedky boli určené pre mladistvých a mladých ľudí, ale môžu byť úspešne použité v každom veku.

  • Všetky informácie na stránke sú len informačné a nepredstavujú manuál pre akciu!
  • Len doktor vám môže poskytnúť presnú diagnózu!
  • Naliehavo vás žiadame, aby ste sa neuchovávali, ale aby ste sa zaregistrovali u špecialistov!
  • Zdravie pre vás a vašu rodinu!

Až doteraz sa "Klerasil" najčastejšie používa z akné.

Rôzne výrobky v tejto sérii pomáhajú čistiť pokožku, chrániť ju pred nepriaznivými účinkami a zabraňovať vzniku akné.

Ako to

Najznámejšia preventívna línia fondov "Klerasil" z akné, recenzie ktorých sú väčšinou pozitívne.

Už viac ako jedna generácia adolescentov s pomocou pomáha udržiavať čistotu a hladkosť pokožky.

Ale mnohí ľudia sa čudujú, ako Clearasil pomáha. Mal by som ju používať s neustálym výskytom akné?

Liečivý krém odstráni sčervenanie a zrnko sa stáva menej nápadné počas niekoľkých hodín po aplikácii.

Všetky ostatné prostriedky série majú nasledujúci účinok:

  • znížiť zápal;
  • ničiť baktérie;
  • urýchliť obnovu buniek;
  • suché akné;
  • zmäkčiť a zvlhčiť pokožku;
  • úzke a čisté póry;
  • normalizovať tukovú a vodnú rovnováhu pokožky;
  • vyliečiť pleť;
  • odstrániť mastné;
  • odlupujte hornú vrstvu pokožky;
  • odstrániť stopy akné.

Popis produktu

V súčasnosti sú k dispozícii tri rady série Klerasil:

  • profylaktické, určené na starostlivosť o akýkoľvek typ kože a na prevenciu akné;
  • liečivé - s výraznejším účinkom na akné, mastný lesk a podráždenie;
  • prostriedky na dodatočnú starostlivosť o tvár v noci.

V poslednej dobe je nová liek na boj proti akné a akné - pilulky. Nie sú pre širokú škálu používateľov stále známe, ale podľa výsledkov testov je to veľmi efektívny nástroj.

Profylaktická kozmetika

Toto je najpopulárnejší prostriedok série.

Foto: profylaktická línia kozmetických sérií

Vyrábajú sa pod značkou "Stayclear" a sú určené na každodennú starostlivosť o pokožku, hydratáciu a čistenie.

Táto linka obsahuje niekoľko rôznych kozmetických prípravkov. Na dosiahnutie najlepšieho účinku sa odporúča použiť ich v kombinácii.

  • Najjemnejšie prostriedky - zvlhčujúci gél. Je dobre absorbovaný, čistí a vyživuje pokožku. K dispozícii je tiež samostatný gél pre citlivú pokožku s neutrálnou úrovňou kyslosti.
  • Preventívne kefovanie je vhodné aj pre mladú pleť. Obsahuje mikrogranuly, s ktorými jemne odlupuje hornú vrstvu pokožky a čistí póry.
  • Čistiaci tonik sa môže použiť na ďalšie zvlhčenie, vyčistenie a zúženie pórov.
  • Krémový gél na pranie má protizápalový a baktericídny účinok, normalizuje aktivitu mazových žliaz.

Zdravotnícka linka

Ak chcete odstrániť akné, ktoré sa už objavilo, uvoľnite zápal a vyčistite póry, musíte použiť radu Ultra.

Majú silnejší účinok, preto je vhodné ich striktne aplikovať podľa pokynov.

Existujú také prostriedky "Klerasil":

Foto: rýchlo pôsobiaci hojivý krém

  • protizápalový krém, ktorý rýchlo odstraňuje vyrážky, bojuje proti baktériám a čistí póry;
  • antiseptický gél na umývanie pomôže odstrániť lesk a zabrániť rastu baktérií;
  • čistiaci kefák, ktorý sa má aplikovať ako maska, potom prenikne hlbšie do pórov;
  • lotion môže byť použitý na čistenie alebo ako protizápalové činidlo;
  • Liečivý krém sa aplikuje na akné.

Na večernú starostlivosť

Existuje aj rad produktov, ktoré možno použiť na preventívne aj terapeutické účely.

Sú to kozmetické výrobky, ktoré sa aplikujú na tvár večer a majú účinok počas noci. Je dokázané, že počas spánku je ľudská pokožka citlivejšia na rôzne kozmetické výrobky. Preto je účinnosť série Slearasil nočnej starostlivosti vysoká.

Zahŕňa:

  • Lotion, ktorý je stieraný tvár pre ďalšiu hydratáciu a zmierňuje zápal;
  • profylaktický gél má komplexný účinok;
  • Krém stimuluje regeneračné procesy, liečí a eliminuje účinky akné.

Video: "Ako sa zbaviť akné a čiernych bodiek"

svedectvo

  • Všetka kozmetika radu Klerasil je určená na lekársku a preventívnu starostlivosť o problémovú pokožku.
  • Zabraňujú výskytu akné u adolescentov počas puberty. Ak pravidelne používate gél na umývanie a pleťové vody "Cleanarasil", pokožka zostane čistá.
  • Pomocné nástroje v tejto sérii a v prípadoch, keď sa už objavilo akné. V tomto prípade musíte použiť lekársku kozmetiku. Je vhodný na použitie pri akné, akné, mladistvom akne a hnisavom akne.

kontraindikácie

Všetky produkty boli špeciálne vytvorené na starostlivosť o problematickú pleť teenagerov.

Z tohto dôvodu neexistuje takmer žiadne obmedzenie používania.

Nepoužívajte "Klerasil" iba pre ľudí s alergiami na zložky finančných prostriedkov.

A pre tých, ktorí majú citlivú pokožku, odporúčame použiť špeciálne gély s neutrálnou úrovňou kyslosti.

Vedľajšie účinky

Najčastejším negatívnym dôsledkom prostriedkov série "Cleanarasil" sú alergické reakcie.

Foto: sčervenanie kože

Pri nesprávnom používaní, ako aj u ľudí s tenkou citlivou pokožkou sú možné nasledujúce vedľajšie účinky:

  • začervenanie;
  • zvýšený zápal;
  • veľmi suchá pokožka;
  • svrbenie a pálenie.

Ako podať žiadosť

Všetky prostriedky línie Klerasil majú silný účinok na pokožku. Preto sa musia aplikovať podľa pokynov. Platí to najmä pre radu Ultra.

Ako sa zaobchádzať s akné pred menštruáciou? Zistite si tu.

Pokyn obsahuje nasledujúce pravidlá:

  • je nežiaduce použiť prostriedky na oblasť okolo očí;
  • čistenie tváre by malo začať gélom na umývanie alebo čistenie, nanesie sa na vlhkú pokožku a potom sa umyje teplou vodou;
  • aby komponenty produktov lepšie fungovali, môžete predpariť pokožku, čo prispieva k rozšíreniu pórov;
  • po hlbokom očistení sa tvár trení pleťovou vodou, ktorá sa nevyžaduje, aby sa umyla;
  • po určitom čase môžete použiť krém a ošetrenie sa aplikuje len na bod;
  • prostriedky môžu byť použité ráno a večer.

Otázky a odpovede

Napriek prebiehajúcej reklamnej kampani a sláve týchto finančných prostriedkov medzi bežnou populáciou má veľa ľudí veľa otázok.

  • Po prvé, sú prekvapení, je Clearasil skutočne taký efektívny?
  • Pomáha vám to od hnisavého akné?

Aby ste pochopili, je najlepšie vyskúšať tieto kozmetické prípravky, pretože pre každého človeka konajú inak.

Pomáha to od čiernych bodiek

Všetky prostriedky série Klerasil čistia pokožku a normalizujú tvorbu kožného mazu.

Foto: Aby ste predišli výskytu čiernych bodiek, môžete použiť krém

To pomáha predchádzať čiernym škvrnám.

  • Ak ich už máte, môžete použiť kefovanie. Obsahuje kyselinu vínnu, kyselinu salicylovú a peroxid vodíka, ktorý veľmi účinne čistí póry.
  • Môžete tiež jednoducho utrieť tvár dvakrát lotion. Aj on vyčistí póry čiernych bodiek, ale pomalšie.

Existujú analógie

Existujú ľudia, ktorí sa k týmto liekom nedostali, napríklad sa objavila alergická reakcia.

Foto: Clearasil Analogs

V tomto prípade sa môžete pokúsiť použiť analógie "jasné".

  • Efektívne proti akné tieto lieky: "Baziron", "Zener", "Delex-akné", "Skinoren" a ďalšie.

Foto: Garnierová linka na boj proti akné

  • K dispozícii sú tiež rady kozmetických výrobkov pre starostlivosť o problematickú pokožku: "Propeller", "Tvár bez problémov", ako aj špeciálne výrobky z "Nivey", "Garnier", "Mia".

Aká je kompozícia

Účinnosť všetkých spôsobov série Klerasil je vysvetlená ich zložením.

Foto: Zloženie produktu je uvedené na obale

Hlavnými aktívnymi zložkami sú:

  • extrakt aloe vera, ktorý znižuje zápal a urýchľuje regeneráciu tkanív;
  • Alantoín má tiež protizápalový účinok a tiež normalizuje vodnú rovnováhu pokožky a vyhladzuje vrásky;
  • kyselina salicylová je najefektívnejším prostriedkom na liečbu akné, sušenie a čistenie pórov;
  • Kokoglykozid a glycerín sú tiež zahrnuté v nočných výrobkoch;
  • koberčeky a čistiace gély obsahujú kyselinu vínnu, exfoliáciu hornej vrstvy buniek a čistenie čiernych bodiek;
  • lieky z lekárskej série sa skladajú z antibakteriálneho činidla Chlorhexidine.

Náklady na

Tí, ktorí nevyužili prostriedky "Cleararasil", ale počuli si o ich účinnosti, zaujímajú otázku, koľko stojí kozmetika.

Napriek aktívnej reklamnej kampani a vysokej popularite série, jej cena nie je príliš vysoká.

Kozmetika je k dispozícii všetkým.

  • Rôzne kroviny, masky a gély stojí 150 až 250 rubľov.
  • Cena pleťového krému je trochu viac - 240-300.
  • A len lekárske krémy pre spotovú aplikáciu sú nákladným nástrojom - stojí to asi 400 rubľov.

V lekárňach v Moskve nájdete nástroj za tieto ceny:

Clearasil ultra - recenzie kozmetiky

o Clearasil ultra kozmetike 5. januára 2016

práve dnes som si kúpil gél na umývanie. pozrime sa, čo sa stane. ale pre všetky druhy recenzií, ako napríklad: "Nekupujte, nehoďte na celú tvár!", "Nepoužívajte, nepomáhajte!" a tak odpoviem takto: ak vám to nepomôže, ak máte popáleniny, podráždenia, to neznamená, že ostatní budú mať všetko; ak vám pomáhate rýchlo a efektívne, neznamená to, že pomôže všetkým. Veľa šťastia pre každého pri riešení problémov s kožou)

Komentáre: Áno 5 · Nie 3

Nemám problém s pupienkami, existujú akné. Moja koža je mastná. Po prečítaní pozitívnych recenzií o tomto nástroji som si ju kúpil. Samozrejme, neočakával som okamžitý výsledok, ale po prvýkrát bola moja pleť veľmi suchá, ani ju nečistila. Vo všeobecnosti, nástroj nie je dobrý, nestrácajte svoje peniaze!

Komentáre: Áno 3 · Nie 1

Kúpil som tento liek v lekárni iba kvôli akné, moja koža je mastná, snažila som sa, účinok bol až po týždni prania (ja som tiež použil špongiu). Nástroj uscháva kožu trochu, ale stále pomáha.

A dúfajme, že nástroj bude konať okamžite, ako je to napísané na štítku, to jednoducho nemôže byť. Mal by sa monitorovať väčší výkon. A piť veľa tekutín.

Nemám globálne problémy s tvárou, pokiaľ ide o akné, ale stále sa niekedy objavujú. Rozhodla som sa kúpiť gél na umývanie - 12 hodín a vaša pokožka je dokonalá bla bla bla. No, v 1: ani jeden pupienok nezmizol, v 2 - som si umyť tvár 2 dni ráno a večer, 3. deň ráno som išiel do zrkadla a skoro padol. pokožka bola pokrytá červenou kôrkou, aby sa odlúpala - mohlo by sa zraziť na tvár ako na stole. všetko bolo horiace, dokonca aj hovoriť bolieť tak ďaleko (uplynulo 2 dni). na obale sa píše: "ak dôjde k podráždeniu, prestaňte používať". ale povedzte mi, drahí výrobcovia, čo mám robiť s tvárou (plynulé napaľovanie), nedávajú špeciálny účinok, len na chvíľu, kým nie sú úplne vstrebané, nemôžem používať kozmetiku, hanbujem sa ísť do práce - pracujem s ľuďmi. to je len naďalej písať hnevá recenzie na stránkach. dokonca aj morálne sa stáva jednoduchším. Môj verdikt - clearasil ultragélový gél pre rýchle pôsobenie gélu je strašný, NIKDY ho nepoužívajte (aspoň tí, ktorí majú kožu náchylnú na citlivosť alebo suchosť), pokožku po nej, rovnako ako po umytí kyselinou salicylovou. Nemôžem povedať nič o iných produktoch tejto značky - nepoužil som to a teraz nehodlám.

o Clearasil ultra kozmetike 8. augusta 2013

Dievčatá, ktoré píšu, že pupienko po aplikácii nezmizne, nežijete v rozprávke a mali by ste si dobre uvedomiť, že ste ešte nevymysleli taký nástroj, ktorý by sa okamžite zbavil akné. A klerasil ultra pomáha. Nehovorím, že pupienok okamžite zmizne, ale producenti to nesľubujú! Sľubujú, že za 4 hodiny sa začnú sčervenanie a veľkosť pupienka. Osobne som to mal, pomohlo mi to. A cena je celkom rozumná, 200 rubľov. Nepoužívam to veľmi často, takže som mal dosť 2 roky.

Vo všeobecnosti odporúčam tento nástroj všetkým dievčatám)

Clearasil - denný krémový krémový gél 3 v 1 - recenzia krémového gélu na čistenie Clerasil

Zaslal: admin v tvári a makeup 31.05.2018 0 20 Zobrazenie

Clearasil Clearasil "Denná starostlivosť 3 v 1 krémový gél": Prehľad

Clearasil "denný krémový gél 3 v 1" je určený na čistenie suchých a citlivých pokožiek. A s tým môžeme s istotou súhlasiť. Krémový gél jemne čistí pokožku bez jej dehydratácie a kompozícia neobsahuje potenciálne dráždivé parfumy a konzervačné látky. Existuje však kyselina salicylová, ktorá sa pridáva ako exfoliačná zložka a bojuje proti čiernym škvrnám. Možno však nie je vhodný pre majiteľov mastnej pleti - jej účinnosť je stále nižšia, než je nevyhnutná pre vysokokvalitné čistenie. Navyše, peny špatne, čo môže sklamať tých, ktorí milujú umývanie s bujnou penou. Všeobecne platí, že vďaka dobrému zvlhčovaniu odporúčame tento výrobok majiteľom suchých a citlivých pokožiek, najmä preto, že ich cena nie je vysoká.

Clearasil "3-v-1 denný krémový gél" nie je jediný produkt spoločnosti Reckitt Benckise, ktorý sme testovali. Môžete sa zoznámiť s výsledkami testov gélu Clearasil Ultra, ktorý podľa výrobcu bojuje proti akné. Môžete sa dozvedieť viac o tom, ako úspešne prejsť testy, môžete otestovať čistiaci prostriedok.

Zvyčajne sú krémové gély určené na čistenie suchých a citlivých pokožiek - dokážu mierne umývať nečistoty bez toho, aby spôsobili sucho. Aby sme zistili, ako čistá Clearasil "denná starostlivosť 3-v-1 krémový gél" čistí pokožku, testovali sme ju na dvoch znečisťujúcich látkach. Základom každej z nich bola zmes simulujúca kožu a ako ďalšiu zložku sme si zobrali bežnú a vodotesnú kozmetiku. Výsledky testov s bežným make-upom môžete vidieť na fotografii.

Ako môžete vidieť, nástroj sa rýchlo vyrovnal s jeho úlohou - takáto zmes nebola poskytnutá pre krémový gél práce. Ale nie všetko sa ukázalo tak hladko, keď sme začali umývať tuk vodotesnou riasenkou a vložkou. Aby sme vyčistili pokožku, museli sme stráviť hubu dvakrát, zatiaľ čo podľa výsledkov testov to v priemere nepotrebuje viac ako 17.

Ženy, ktoré sa zúčastnili testov, tiež uviedli v recenziách, že produkt čistí pokožku celkom dobre, ale nedáva pocit dokonalosti čistoty. Gél je vhodný na jemnú starostlivosť o suchú pokožku, ale môže byť nedostatočný pre mastnú.

Rovnako ako v Clean Jasná výhoda, tento krémový gél má kyslé pH - cca. 3.5. Nespińa pożiadavky normy GOST 31696-2012, ktorá stanovila pH 5-8,5. Takéto pH môže nepriaznivo ovplyvniť zdravie pokožky, preto sa neodporúča na denné použitie. Spravidla sa takéto nástroje v kozmetike používajú pri príprave kyslých peelingov. Môže však pomôcť bojovať proti akné, pretože baktérie spôsobujúce akné sa v kyslom prostredí menej rozširujú. Preto je lepšie penové krémy peniť s množstvom vody pred použitím.

Na overenie toho, ako látka ovplyvňuje pokožku, sme merali jej vlhkosť korneometrom 10, 40 a 90 minút po aplikácii. Preto sme vykonali testy v testovacej skupine pozostávajúcej z 45 žien s rôznymi druhmi kože.

Názov skutočne popisuje funkcie tohto zariadenia. Krémový gél veľmi starostlivo čistí a je vhodný aj pre suchú a citlivú pokožku. Clearasil "Starostlivosť o každodennú starostlivosť 3 v 1" ukázala jeden z najlepších výsledkov v našich testoch - gél nezasychá a dokonca mierne hydratuje pokožku. Tento nástroj je obzvlášť dôležitý pre tých, ktorí trpia zimnou suchosťou. Rovnaký účinok sa vyznačoval iba čistiacou tekutinou z prírody Siberica.

V zložení krémového gélu Clearasil "Denný krémový gél 3 v 1" v hornej časti zoznamu namiesto obvyklých čistiacich látok sa vyskytujú zmäkčovadlá, ktoré mu dodávajú krémovú štruktúru. A iba na piate miesto môžete vidieť mierny čistiaci komponent, metyl betaín. Dodáva sa s laurylsulfátom sodným - tvrdým povrchovo aktívnym činidlom. Je pravda, že je zložený z trochu, takže krémový gél nebude dráždiť pokožku. Z aktívnych zložiek priťahuje predovšetkým kyselina salicylová - exfoliačná a protizápalová zložka, ktorá pomáha bojovať proti výskytu čiernych škvŕn, ale nemusí byť vhodná na starostlivosť o citlivú pokožku. Medzi výhody patrí, že v kompozícii nie sú žiadne potenciálne dráždivé vône alebo škodlivé konzervačné látky. Ďalšie informácie o účinkoch kozmetických zložiek nájdete v našom článku.

Clearasil Clearasil Ultra: Prehľad

Clearasil Ultra Gel Face Wash sľubuje rýchle pôsobenie proti akné za 12 hodín. Naše testy zistili, že gél veľmi dobre čistí pokožku - táto liečba je vhodná pre mastnú pleť. Okrem toho je pH nástroja takmer neutrálne pre pokožku 5,5 a obsahuje kyselinu salicylovú, antibakteriálnu zložku, ktorá sa používa na liečbu akné. Veľmi kvalitné čistenie má však nevýhody - gél je veľmi suchý, preto neodporúčame jeho používanie vlastníkmi suchých a citlivých pokožiek, najmä v zime, keď nie je dostatok vlhkosti.

Vzhľadom na jeho účinnosť a nízku cenu odporúčame Clearasil Ultra na nákup. Avšak ak máte suchú alebo citlivú pokožku, je lepšie zvoliť Clearasil "Denná starostlivosť krémový gél 3 v 1". Viac informácií o tom, ako boli testy vykonané v teste O čističi.

Pranie - 4.6

Čistenie pleti s gélmi je spravidla určené pre normálnu a mastnú pleť, ktorá netrpí nedostatkom zvlhčovania. Rozhodli sme sa otestovať účinnosť gélu Clearasil Ultra tým, že ho otestujeme na dvoch rôznych kontaminantoch, založených na zmesi, ktorá napodobňuje kožu. Ako ďalšiu súčasť sme pridali bežnú a vodotesnú kozmetiku. Výsledky môžete vidieť na fotografii.

Ako môžete vidieť, gél sa dobre vyrovnal s jeho úlohou: nepotrebovali sme veľa úsilia, aby sme umyli jednoduchý znečisťovateľ. Potom sme ich umyli tukom, zmiešali sa s vodovzdornou riasenkou a vložkou. Na rozdiel od krémového gélu Clearasil "Denná starostlivosť krémový gél 3 v 1" tento nástroj veľmi rýchlo očistil pokožku. Aby to bolo možné, trvalo len 10-krát, aby sa držala špongia, zatiaľ čo zvyčajne bolo potrebné umyť zmes aspoň 17-krát.

Môžu mať dôveru, že sa starajú o mastnú pleť. Ženy, ktoré sa zúčastnili na testovaní, tiež uviedli vo svojich recenziách, že po použití výrobku zostáva len pocit čistoty. Ale majitelia suchá koža dodáva, že takéto čistenie dokonca nadmerne, po aplikácii, by radšej používať výživný krém.

pH - 5,0

Test Clearasil Ultra v našich testoch ukázal optimálnu kyslosť - cca. 5.1. Jeho pH je blízke prirodzenému pH pokožky 5,5. Takže nástroj je jemnejší a na rozdiel od alkalickej, nebude vyvolávať rast baktérií, ktoré spôsobujú akné. Mimochodom, gél od rovnakého výrobcu Clearasil "Denný krémový gél 3 v 1" sa nedá pochváliť tým istým výsledkom - jeho pH je oveľa nižšie.

Dopad - 3.3

Samozrejme, každá žena sa zaujíma o to, ako starostlivo pokožku očistí čistiacim prostriedkom. Aby sme zistili, či gél Clearasil Ultra vysušuje pokožku, merali sme vlhkosť pokožky v testovacej skupine žien pozostávajúcej z 45 osôb s rôznymi typmi kože.

Naše testy ukázali, že gél suší pokožku. Sušiaci účinok nie je silný, ale trvá dlhšie ako dve hodiny. Preto ak máte suchú pokožku, mali by ste to venovať pozornosť a vybrať produkt so smotanovou textúrou a veľkým množstvom zmäkčujúcich látok. V tomto krémovom géli "denne starostlivosť krém-gél 3 v 1" významne prekonal to.

štruktúra

Na rozdiel od mnohých čistiacich prostriedkov, v zložení Clearasil Ultra na prvom mieste po vode nie sú čistiace zložky, ale zmäkčujúci glycerín - to znamená, že sa skladá z najviac. Nasledujú obvyklé zložky detergentu, ako je lauretsulfát sodný (nemožno zameniť s laurylsulfátom sodným), to je pomerne mierny detergent, ale je tiež mäkší. Z aktívnych zložiek v najväčšom množstve obsahuje kyselina salicylová - protizápalové a exfoliačné činidlo. Výťažok z levandule je známy svojimi protizápalovými vlastnosťami, ale môže dráždiť citlivú pokožku. Výťažky z nemorálnej a cistus sa tiež používajú ako antibakteriálne zložky. Nenašli sme v ňom dráždivé vône a konzervačné látky, ktoré sa často nachádzajú v čistiacich prostriedkoch, ale neodporúčajú sa na starostlivosť o citlivú pokožku. Prečítajte si viac o tomto v článku. Táto kompozícia je primárne vhodná na normálnu a mastnú pleť náchylnú na tvorbu akné. Ak máte citlivú pokožku, mali by ste zvoliť neutrálnejšiu liečbu.

Klerasil - recenzie a vlastnosti

Možno, Klerasil - to je jeden z najslávnejších lotion na svete, vytvorený špeciálne pre akné náchylnú kožu. Charakteristickým znakom tohto nástroja je jeho účel na liečbu akné u mladých ľudí. Spočiatku bola farba umiestnená ako liek na liečbu juvenilného akné. Dnes veľa ľudí hodnotilo farbu Klerasil, recenzie sú však veľmi odlišné: od ostro negatívneho až po nadšenie. Takže, aké sú vlastnosti tejto drogy?

Po prvé, odstraňuje nečistoty z kože vďaka svojej báze na báze alkoholu, a preto ju dezinfikuje, má antimikrobiálny účinok. Súčasne sa pri používaní prípravku proti akné prebytočný tuk odstráni z pokožky, póry sa otvoria, baktérie sa zničia. Mimochodom, prítomnosť tejto zložky umožňuje odstránenie mastného lesku z pokožky.

Druhou a rovnako dôležitou vlastnosťou farby je zúženie pórov. Koža bez akné takmer vždy má príliš otvorené póry, to je spôsob, ako mikróby preniknú do epidermis, čo následne vedie k tvorbe akné. Zúženie pórov môže výrazne znížiť pravdepodobnosť akné. Mimochodom, farbenie zúžení pórov je najlepšie z podobných prostriedkov.

Zvláštnosťou prípravku je klerasil (recenzia to potvrdzujú!) - prítomnosť špeciálnej zložky, ktorá vám umožní zmäkčiť pokožku a obnoviť ju. Hlboké čistenie bez mäknutia môže viesť k nadmernému vysychaniu pokožky a jej predčasnému starnutiu. Tvorcovia klerických sa uistili, že liečba akné bola pre mladú pleť jemná a jemná.

Spôsob použitia lieku klerasil:

1. Je potrebné použiť farbu 2 krát denne. Ráno a pred spaním. Ak chcete očistiť pokožku, vyberte bavlnenú podložku, navlhčite ju jemne s odstraňovačom akné a utrite tvár. Opatrne, na tvári je oblasť, pre ktorú farba nie je vhodná, zákaznícke recenzie a odporúčania dermatológov naznačujú, že je potrebné vyhnúť sa oblasti okolo očí.

2. Klerasil sa nemusia umyť vodou. Krém na tvár je potrebné použiť ihneď po čistení.

Drahí čitatelia! Ak ste použili klerasil, nechajte spätnú väzbu o nástroji. Sme presvedčení, že tieto informácie budú pre iných ľudí cenné!

Súvisiace články

Bepanten - zbavenie sa alergií a nielen

Alergia - to nie je novinka pre moderného muža, s ňou sme všade. Vedci zo všetkých

Ako vyliečiť demodikózu. Všetky nástroje, ktoré som použil!

Čo je demodikóza? Demodikóza je ochorenie, ktoré sa vyskytuje v dôsledku lézií horných vrstiev epidermis subkutánnym roztočom.

Liečba a prevencia akné

Akné je chronické ochorenie mazových žliaz sprevádzané zápalovým procesom, ku ktorému dochádza v dôsledku zablokovania.

Aknebai recenzie

Cream Aknebai produkčná spoločnosť Lefarm, podľa výrobcov - novej generácie nástroj pre liečbu akné,

105 Odpovede

  • Yanusik
  • 3. mája 2010, 13:18

A mám veľmi negatívnu spätnú väzbu o lesklých. Mám tretí deň, ak je preč len jeden pupienok! Neverím!

  • Asya
  • 3. mája 2010, 13:20

Už niekoľko mesiacov používam farbenie. Červené pupienky úplne zmizli. Pravda od čiernych chalanov nepomáha.. musíte tlačiť. Kto vie, čo pomôže z čiernej akné?

  • Dasha
  • 3. mája 2010, 15:53

dobre... váš farbista ma zhoršil... moje tváre boli červené a šupinaté !! ((
čo teraz robiť ((((

  • Zhenya
  • 22. júla 2010, 23:36

Nie je dojem. Koža naozaj zčervenala a stala sa veľmi šupinatá. Po nanesení celej tváre je tuhý... Neodporúčam.

  • admin
  • 23. júla 2010, 0:54

S najväčšou pravdepodobnosťou ste alergický na tento liek. Každá kompozícia sa musí najprv pokúsiť na klenbu lakťa.
Okrem toho je Klerasil pomerne "energický" liek, nevhodný pre citlivú pleť náchylnú na podráždenie.

  • admin
  • 23. júla 2010, 0:55

Vážená Asya, čierne akné je odstránené v kozmetologickej kancelárii. Bohužiaľ nie sú ošetrené farbou, bohužiaľ...

  • admin
  • 23. júla 2010, 0:56

Možno len trochu času uplynulo. Hoci pravdepodobne farba vo vašom prípade nie je efektívna.

  • Oleg
  • 23. október 2010, 15:07

To je nezmysel neveriť tu, že (1), zažívacie poruchy, najčastejšie je to dysbióza (porušenie pomere užitočné črevnej mikroflóry, že obsahujú laktobacily a bifidobaktérie., Časté zapory.Pri dysbióza poradia liek Linex, Bioton byť spotrebované v strave kyseliny mliečnej produkty obsahujúce prospešné lakto a bifidobaktérie, zápcha-sirup NORMAZA 2) dyshormonálne poruchy, 3) nedostatok vitamínov, minerálov (vitamínov v nápojoch), 4) s častým stresom. Mám matku PhD a mám normálnu pokožku, ktorú používam Camping mydlo a sóda medzné dávkovanie a kožu kvôli vyschnúť príliš zlý, a po 35 minútach klerisilom alebo iný lasonom iba mlieko, ktoré Vám predpísal lekár napríklad zhyrnoy suchá koža poshol na vysokú školu doma umýval tvár s mydlom a pleťovou nie sú prtirat čo by netravmirovat kože peredsnom nutné umyte si tvár a potom sa zmyje s mätový krém pórmi profesora Rashid stráviť noc a ráno je nutné definitívne zmyť to sekréciu tuku stalo, keby Nesmith toopyat pryshi je nezdelat kože póry upchať zatovochto aktualizované chishuyki dostať do pórov Poteau rizvivaetsya zárodky a dostať pupienky, keď sa jej vytlačiť horšie stonovits ste neizbovlyaeshsya a šíriť podkožné tkanivo a uterák nemožno použiť papierový uterák, ak bežné uteráky budesh používať kože dýcha prideľuje mikro šaty a hoci ste väčšina z odplavené vodou, ale pokožka opäť vydelela iba ipolotentsem zničené zavesili kúpeľ, kde je mokrá a v uteráku sa objavujú mikróby, pretože je veľa vody pre uterák a keď ju zotriete, urobte prvé očkovanie akné. A priebeh 2 mesačnej kože je aktualizovaný. O prvých výsledkoch starostlivosti o pleť možno posúdiť až po 28 dňoch, kým sa nezvýši vrstva vrstvy novej čistej kože. odpustiť všetky moje neznalosti som opísal ako matka odporúča cuz je to žiarenie, než niekto blogged nezmysly Aj zasvoey kožené hodinky a ďalší tip, keď sa zabiť svojho tela vsyakoo hnoy (cola, Toback, pivo, žuvačky, cukríky) nie je muchiysya vybrať skrasitelem Lason alebo bez nej, že som negatívny, len sa o ne znepokojuje, ak niekto vie, že cola bola vyrobená ako neznesiteľná, ale ana priateľovi bola nazvaná jednoducho keď ju používate aa všetky zranenia a kožné zmeny a neviem, čo edumaete že akné podvýživou je nezmysel No, ak ste nenarkoman je tozhebred pokožku a je zrkadlom telo Ane žalúdka a poviem vám tajomstvo práve teraz často medetsyna zapodnom všetky odpadky zbrasovayut nám všetkým, že unih nemožné a zakázané a unáša je to možné a obchoduje sa prosím No Noetus povrch ak ktota používa túto techniku, napíšte mi a nezabut konzultujte so svojím lekárom písať som vždy spokojný odpovedať odpovedať))

  • admin
  • 27. október 2010, 11:54

Správa stránok nie je inšpirovaná vašimi zdrojmi od tretích strán. Uveďte hypertextové odkazy iba vtedy, keď je naozaj na tému. Ľavé odkazy na ugri.ru sú administrátorom odstránené alebo jednoducho neprechádza ochrana proti spamu. Rešpektujte ostatných ľudí. Dúfame, že pochopíme!

  • CAn9
  • 30. novembra 2010, 16:20

Kruhy znamenajú viac reklamy ako podnikania. To nepomôže, aj keď pomáha pokožke začať vziať závislosť na tomto nástroji. Zastavte používanie a úlovky opäť vylejte. Kyselina salicylová je nebezpečná vec, je lepšie sa s ňou hrať. Najmä s kožou na tvári, pretože tam je najviac citlivá.

  • Yulcha
  • 2. februára 2011, 13:59

dobre, pomáha mi to farbizovať, pretože moja koža nie je citlivá, ale je jednoducho mastná, najmä v oblasti nosa. a pomáha mi farbiť tým, že skutočne čistí póry a odstraňuje prebytočný olejový lesk. Kúpil som si to už v auguste, už je to koniec, ale každý deň som si ich nevymažal a po 1-2 - tak to nerobím horšie.))) To mi vyhovuje

  • Anastasia
  • 1. marca 2011, 4:26

ale ja sa mi to páči, používam len farbu a dokonca mi pomáha veľa, dokonca aj rezervu, a potom je ťažké ho nájsť Skvelá vec.. Žiadne akné, ani jedno úhor, pokožka je čistá, dokonca dokonca dokonalá.

  • Anastasia
  • 1. marca 2011, 4:29

Tí ľudia píšu nesmysly. Sami nepomáhate, dokonca pomáha, používam to každé ráno a večer na tvár a používam krémy na akné Všetko pomáha.

  • chlapec
  • 18. apríla 2011, 8:51

Oleg si blázon, čo sa naučíš na Kaukaze? Naučíš sa napísať na začiatok, matka je lekár a syn je chudák

  • christina
  • 21. apríla 2011, 17:48

Neviem, kto to nepomôže, ale pomáha mi veľa, aby som mal každý iný typ pleti a naschet, ktorý sa krasil rovnako ako je, je to pravda, ale moja drahá, zabudla si na jednu z najdôležitejších vecí skutočne zbaviť akné nejakým produktom, čistiaci gél na pranie tonikového krému s rýchlym pôsobením mlieka potom bude výsledok a nebudeme môcť dostať preč s gélom na umývanie

  • Celine
  • 2. mája 2011, 8:51

Akné pomáha zbaviť sa, postupne, ale pomáha. Ale úhory, ako boli, zostali.

Klerasil Ultra 2 v 1 - ideálny prostriedok pre dospievajúcu pleť

Čo teenager nemal problém s pokožkou. Akné, akné, čierne bodky tak zasahujú. Neviem ako ostatní, ale moje pupienky vyskočili pred najdôležitejšími dňami. Strašne, zákon nejakého druhu. Úprimne povedané, nebol som lojálny k olejom a kožným výbežkom. Nepáči sa mi hrať s zrkadlom celé hodiny a dávať si nekonečné masky. Kamarát odporučil jedinečný liek pre lenivého, ako ja, Klerasil Ultra - perfektné očistenie. Tento nástroj by mohol byť použitý niekoľkými spôsobmi, ako kefou na pranie a ako maska. Čo som urobil? Každý večer masíroval som krém na tvári. Päť minút sa masíruje a odmyje teplou vodou. Moja koža je mastná, ale necítil som pocit sucha a naťahovania.

Iba raz týždenne, keď nebolo čo robiť, použila Masochku. Držala ju asi 20-25 minút a jemne ju umyla vodou. Vo všeobecnosti sú to všetky postupy, ktoré som vykonal s mojou dospievajúcou tvárou. A viete, pomohlo mi to. Všimol som si, že po týždni používania začali miznú čierne škvrny na tvári. To viedlo k tomu, že pupínky sa začali objavovať čoraz menej. Keď som opustil používanie krému. Čoskoro sa problémová koža začala obťažovať znova. Musel som znova začať používať Klerasil. Iba potom som videl, že tento produkt je inzerovaný v televízii. Dokonca sa to stalo príjemným. Ale ja som si uvedomil jednu vec, ak chcem zabudnúť na akné a čierne škvrny, potom musím tento krém používať každý deň. No, čo môžete robiť, krása vyžaduje obeť. Teraz však tento nástroj odporúčam môjmu mladšiemu bratovi, ktorý sa stretol s rovnakými problémami, ako som mal v mojej mladosti. Len teraz používa celú sériu tejto kozmetiky. Efekt nebol dlhý. Tu je. Teraz mám najlepší ošetrovaný brat od celej jeho spoločnosti. Radím mladým ľuďom, ktorí sa chcú zbaviť problémov s kožou, ale nechcú na to venovať veľa drahocenného času. Krém - gél a maska ​​Klerasil Ultra vás určite ochráni pred čiernymi škvrnami a čiernymi bodmi.

Klerasil

Návod na použitie:

Ceny v lekárňach online:

Klerasil - séria problémových produktov starostlivosti o pokožku.

Popis produktu Clerasil

Pod značkou "Clearasil" sa uvoľňujú tri rady výrobkov na starostlivosť o pleť: séria "Stayclear" určená na prevenciu akné, akné a komedónov; séria "Ultra" pre starostlivosť o problematickú pokožku; séria "Ultra". Nočná starostlivosť so zosilnenou kompozíciou, určená na dodatočnú starostlivosť o pleť pred spaním.

Clerasil účinné látky pre akné: alantoín, extrakt aloe, kyselina salicylová, kokoglykozid, glycerín.

Allantoín je látka, ktorá si zachováva vlhkosť pokožky, urýchľuje obnovu buniek a má výrazný protizápalový účinok.

Výťažok z aloe je zahrnutý do fondov Klerasil kvôli regeneračnej a protizápalovej činnosti.

Kyselina salicylová zmierňuje podráždenie a začervenanie, vysušuje pupienky.

Kokoglykozid je navrhnutý tak, aby zúžil póry, je výhradne v zložení nočných sérií.

Glycerín je tiež zahrnutý len v produktoch Klerasil z nočnej série - zmäkčuje pokožku.

Séria Klerasil "Stayclear" zahŕňa:

  • krémový gél na umývanie - zmäkčuje, hydratuje pokožku, čistí póry;
  • gél na pranie. Nástroj sa môže použiť namiesto krémového gélu, má antibakteriálny účinok, odstraňuje mastný lesk, čistí póry;
  • kefovanie na každodenné použitie - používa sa na hlboké čistenie pórov, exfoliuje odumreté bunky pokožky;
  • Klerasil lotion pre hlboké čistenie - dodatočne čistí póry, hydratuje pokožku.

Okrem toho produkujú krém a krémový gél Klerasil "Stayclear" pre citlivú pokožku s PH-neutrálnou kompozíciou.

Séria Ultra Acne Klerasil zahŕňa:

  • gel na umývanie antiseptickým účinkom - znižuje zápal, odstraňuje mastný lesk;
  • krémový gél na pranie - rovnomernú farbu pleti, zvlhčuje, môže byť použitý ako maska ​​na tvár;
  • Klerasil kobylka - šupky, navyše po krémovom géli alebo géli na umývanie čistí póry, eliminuje mastnú lesk;
  • pleťové čistiace mlieko - má antibakteriálny účinok, reguluje mazové žľazy, čistí póry;
  • Akné krém Klerasil - rýchlo zmierňuje zápaly a začervenanie, preniká hlboko do pórov, má antibakteriálny účinok.

V sérii Klerasil "Ultra. Nočná starostlivosť "zahŕňa:

  • nočný gél na pranie - účinne odstraňuje nečistoty, ktoré sa objavujú na koži počas dňa, znižuje zápal, hydratuje a zjemňuje pokožku;
  • Lotion - používa sa po umývaní gélu na ďalšie čistenie pórov. Nástroj má regeneračnú vlastnosť, dezinfikuje a upokojuje pokožku.
  • Nočný krém Clerasil - stimuluje rast buniek, znižuje zápal.

Indikácie na použitie

Základná séria Klerasil "Stayclear" sa odporúča používať dospievajúci počas puberty, aby sa zabránilo výskytu akné, čiernych hláv, komedónov na koži.

Séria Ultra je určená na čistenie pokožky akné, čiernych škvŕn, ošetrovania juvenilného akné a starostlivosti o mastnú pleť náchylnú na akné.

Recenzia spoločnosti Klerasile "Ultra" potvrdzuje údaje výrobcu, že výrobky z tejto série môžu byť použité v núdzových prípadoch, keď potrebujete rýchlo odstrániť začervenanie a znížiť závažnosť zápalu.

Klerasil Series "Ultra. Nočná starostlivosť "môže byť doplnená sériou" Ultra "alebo" Stayclear ", odporúča sa na zvýšenú starostlivosť o problematickú kombináciu alebo mastnú pleť, náchylnú na podráždenie a akné.

Spôsob aplikácie

Séria "Stayclear". Všetky výrobky tejto série sa môžu aplikovať ráno a večer v nasledujúcom poradí: umyte tvár gélovým alebo krémovým gélom, očistite kožu čistiacim prostriedkom a rozotrite pleťovou vodou.

Nedoporučuje sa používať prostriedky Klerasil na kožu okolo očí.

Klerasil gél a kefka by sa mali dôkladne opláchnuť teplou vodou.

Nie je potrebné oplachovať pleťový krém, potom môžete aplikovať bežný denný alebo nočný krém, vč. Krém zo zariadenia Ultra. Nočná starostlivosť.

Ultra Series. Všetky prostriedky je možné použiť denne, rovnako ako séria Stayclear. Pri posudzovaní recenzií spoločnosti Clerasil umožňuje takýto integrovaný prístup dosiahnuť vysoké výsledky a naozaj očistiť pokožku čiernych škvŕn a akné.

Krémový gél Klerasil zo série Ultra môže byť použitý ako maska, preto sa nazýva kombinovaný liek: niekoľkokrát za týždeň nepúšťajú okamžite krémový gél počas prania - držia ho na tvári jednu minútu. Takéto používanie výrobku prispieva k hlbšiemu čisteniu pokožky.

Na rozdiel od základnej série, v sérii Ultra sa nachádza krém na akné, ktorý po umývaní, čistenie pokožky s kefou a krémom sa nanáša ráno a večer na akné a akné a iné problémové oblasti.

Séria Klerasil pre nočnú starostlivosť sa aplikuje len pred spaním, rovnakým spôsobom ako v predchádzajúcich dvoch radách: umyte tvár gélom, odmasťujte pokožku krémom a naneste krém. Pozitívne recenzie týkajúce sa Ceracilu z nočných sérií: tí, ktorí ho používali, si všimli ľahkú textúru nástroja a nedostatok lepivosti po jeho aplikácii.

Po použití prípravkov Klerasil, ktoré obsahujú kyselinu salicylovú, sa ruky musia umyť.

Vedľajšie účinky

V prvých dňoch aplikácie lieku Clerasil sa stav kože môže zhoršiť vďaka obnoveniu jej povrchovej vrstvy. Pri posudzovaní recenzií Clerasilu sa farba a štruktúra pokožky zlepšuje do troch dní po aplikácii.

kontraindikácie

Klerasil akné sa nemôže použiť na alergie na jeho zložky.

Nenávidím akné, ale tento gél to dokáže zvládnuť!

Keď som sa dostal do obchodu, rozhodol som sa pre seba kúpiť nejaký druh gélu, aby som si to mohol vyskúšať sám o sebe a ako celok som chcel nejaký gél pre moju tvár, takže som mal nejaké pupienky. Bol mi upozornený predávajúci, aby prevzal presne taký gél Clearasil Ultra na rýchle umývanie, chválil ho, povedal, že sa správa takto a on je taký dobrý, takže som sa rozhodol skúsiť ich. Samozrejme som neočakával rýchly účinok, ale stále ho má!

Naozaj sa mi páčil tento gél na umývanie, je to účinné a ja som ich umyť len dvakrát denne, ráno a večer. Ráno sa zbavte ospalosti a vezmite len vodné procedúry a vo večerných hodinách, pred spaním, som si len vyčistiť pokožku pred aplikáciou nejakého krému. Tento gél je veľmi jednoduchý na použitie, používa sa jednoducho na umývanie, ako mydlo alebo iné prostriedky. Premyté, umyté a umyté, všetko.

Vo vzhľade je gél na umývanie transparentnej fľaše, vo vnútri je len modrý gél sám. Tiež nie je potrebné ho odskrutkovať, nie je potrebné ho vziať do ruky, aby ste ho stiahli do rúk, je to na dávkovač a môžete ho stlačiť raz alebo dvakrát a môžete ho umyť. Dávkovač je pohodlný a nikdy sa neporušil ani neuspel, je ľahko použiteľný. Objem tohto gélu je 150 ml. Pretože len to používam, potom trvá slušný čas, uplynie viac ako mesiac.

Skutočnosť, že je napísané, že koža sa stáva čistejšou, je čistá pravda, ak mám póry, akné, potom ich stopa zmizne, koža sa stáva oveľa čistejšou, jemnejšou, ale trochu tento gél vysychá kožu, neumýva. Preto po ňom vždy nosím krém na tvár. A tak mu odporúčam!

Clearasil ultra

Nové recenzie

Pozri tiež:

Odporúčame vám, aby ste si prečítali:

Pomoc: vyberte všetko - Ctrl + A, kopírovať - ​​Ctrl + C, vložiť - Ctrl + V.

výber

Ďalšie ochranné známky tohto výrobcu:

Clearasil Ultra "nočná starostlivosť"

© 2000-2018, 7ya.ru, Certifikát o registrácii médií č. FS77-35954.

Opätovné vytlačenie správ z konferencií je zakázané bez odkazu na stránku a autorov samotných správ. Opätovné vytlačenie materiálov z iných častí stránky je zakázané bez písomného súhlasu spoločnosti ALP-Media a autorov. Redakčné stanovisko sa nesmie zhodovať s názorom autorov. Práva autorov a vydavateľov sú vyhradené. Technickú podporu a outsourcing IT poskytuje spoločnosť KT-ALP.

© 2000-2018, 7ya.ru, Certifikát o registrácii médií č. FS77-35954.